Header

Tjo. Nu jävlar är det höst och det känns verkligen. It's something strange about the autumn - överväldigas alltid utav ett enormt sug efter att plugga, gymma, skärpa till mig, bli fräsch och brun. Sen kommer våren och helt plötsligen känns det inte lika relevant längre haha. Anyways så är skolan igång igen och sömnbristen likaså. Tror fan det är ett problem som åtminstone 90% utav dagens tonåringar lider av. Är man inte pundare som hänger ute hela nätterna, så kan man minsann vara en datornörd som lanar hela nätterna. Eller så är man bara allmänt busy with life och tar en stund för sig själv vid nattsnåret så som jag gör, det ena eller det andra liksom. Spela roll. 

Imorgon ser det ut att vara ett aktuellt problem. Full fart i skolan 8.10-15.55 sen är det dirren till jobbet som gäller. Kommer hem vid 9.. Fy i helvete vad jag förtjänar ett fett meal efter det, är redan suicidal. För övrigt rullar livet på ganska så gött just nu, har mina närmsta som jag älskar mer än något eller någon annan på denna planet och vänner som verkligen förgyller min vardag och mig. Fått en introduktion i alla nya ämnen och känns som att jag verkligen har möjlighet till att briljera. I jämförelse med mina prestationer i IB så känner jag mig så jävla grym. Finally har jag motivationen till att uppnå den kapacitet jag vet att jag har. Jag är awesome, det tycker jag faktiskt. 

För övrigt så har jag börjat (kishe börjat) störa mig så brutalt mycket på Halmstads befolkning. "Omg, hur fan kan hon göra så - sån slampa", "Seriöst ska du gå med mjukis till skolan???", "Tänk på ditt rykte" - alltså käften. Jag förstår inte hur folk orkar bry sig om vad andra tycker. Jag förstår inte hur man orkar tänka på sitt jävla rykte. Jag tycker det är otroligt synd att folk inte har bättre självinsikt eller självbild än så. Jag behööööver inte bry mig om vad andra tycker. Jag tycker jag är grym, smart, helt ok utseendemässigt, rolig, allmänt BRA helt enkelt. Jag är också medveten om mina dåliga sidor. Varför ska jag då gå runt och oroa mig över vad andra tycker? Mina vänner är mina vänner, resten skiter väl jag fullständigt i? Jag bryr mig inte om en grupp människor står och stirrar på mig - bättre självkänsla och självförtroende än så har jag? Varför ska jag gå runt och oroa mig över att "ååh Gud, kanske blir jag en slampa snart om jag fortsätter hålla på såhär"? Känner man sig själv inte bättre än så? Eller kanske har man dålig självkänsla? Eller är det argumentationsförmågan som sitter fel? Fan vet jag, något är det. Kan garantera alla små patetiska människor där ute att jag kan "äga" ut alla som har något att säga om mig. För vet ni vad? Jag vet vem jag är. Jag är STOLT över den jag är. Har inga som helst problem med att stå för saker jag sagt och gjort, för jag har alltid en bakgrund. Jag skäms inte över att gå ut i mjukis och se ut som en tattare för en dag. Jag skäms inte över att jag råkar gilla sliskiga albaner istället för de där typiska "fina svenskarna". That's me and after all.. I'm awesome. Jag gör vad jag vill göra, och råkar det inte passa så var det ju synd för dig. Nä, tack för mig nu borde jag verkligen förbereda mig inför morgondagen med PH och något glass Oboy kanske. Hoppas innerligt den här motivationen håller i sig, för just nu vill jag inget annat än att stå framför klassen och vara allmänt bra på min sak. Sällan den känslan dyker upp, men som jag sa, ciao!! Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fuck bloggen egentligen, men blev lite såhär småsugen på att skriva av mig lite - som man kan bli på Söndags-kvällar haha. Ändå ingen jävel som läser bloggen då min uppdatering är usel. Skiter fullständigt i hur bloggen ser ut haha, mer som en modern dagbok för min del som förhoppningsvis ingen läser. 

Den här sommaren har varit så brutalt j*vla äckel-dålig. Känt en enorm bitterhet på sistone som olyckligtvis kan ha kommit ut över mina vänner. Inga uppåtgående helger längre som ger en det där leendet på läpparna. Inte längre den där spänningen över att alltid ha utmaningar och nytt skoj att se fram emot på fester, i själva verket ingen spänning alls. Inga överraskande sommarkvällar som får en att känna sig sådär nostalgisk. Inget riktigt intresse i att vakna upp. Blivit absurt kräsen, och de absolut enda jag möjligtvis kan tänka mig att haffa alltid är utländska och antingen för självdestruktiva eller för onåbara. Så jävla frustrerande då hela Halmstads festfolk består utav svenskar, och den lilla högen av självdestruktivitet är som förbjuden frukt. Inte för att egentligen själva grejen är ett must, utan för att det är bristen på spänning. It drives me nuts. Spänning för mig är liksom som kärlek är för andra - något man simply eftersträvar för glädje. Börjat relatera allt bra till tråkigt och allt dåligt till roligt. Behöver typ åka utomlands och känna mig som den där uppfriskande, flirtiga, festglada Eila igen med klockrena kommentarer. Kind of lost her. Hittar bara irritation inom mig själv på sistone. Fast jag brukar visserligen vara lite sådär pessimistiskt realistisk (same shit) vanligtvis också, men inte på samma hatiska, innerliga sätt. 

Tur att man har en blogg ibland för skulle aldrig tillåta mig själv att vara såhär deppig och "deep" i vardagslivet haha. Finns inget värre än folk som bölar över småsaker, eller som alltid snackar om samma gamla jävla kille eller sitt "sorgliga förflutna". Fyfan. Har la inget att klaga på egentligen - ett jävligt fritt liv, både nära och inte lika nära vänner, en normal mamma, en awesome hjärna och inga vidare problem haha. Just to make it clear att jag aldrig i livet skulle få för mig att tycka synd om mig själv. Människan är la bara väldigt komplex, kan ju ifrågasätta sig om någon egentligen NÅGONSIN är genuint lycklig? Anyways så ska jag nog däcka nu eller spela Sims efter nya Geordie Shore-avsnittet. 😍 Alltså ibland önskar man ju att man kunde förbise konsekvenserna utav att vara med i ett sånt program men FUCK vad grymt det hade blivit om jag och mina närmsta varit med i ett liknande program. Hade seriöst blivit the time of our youth haha, och jääävligt underhållande. Hade lätt varit "the Vicky" in the house. Fuck it, orkar knappt skriva längre så godnatt på de icke existerande läsarna!! Hoppas på att de icke existerar iallafall haha. 
Likes

Comments

Höjden utav självdestruktivitet finner man i mig. Nej, nu menar inte jag det där "uppenbara självdestruktiva" som alltid ska ha med rakblad och knivar att göra - utan jag talar om sättet att leva. Att jämt och ständigt söka efter något värre, något som får en att känna sig levande. "Everything that kills me makes me feel alive", "I love everything that's bad for me" - lite sådär, för att uttrycka det i Weheartit-klyschor. Just nu lever jag i en enda lång dvala. Beståendes utav vardagar som tycks vara övertagna utav regnet och festkvällar som helt plötsligen saknar sin charm. Det är som att den eviga festen har övergivit mig, "the party's over" liksom. Förr i tiden, verkligen inte för länge sedan, så såg jag fram emot helgerna med ett leende på läpparna. Jag kunde vakna upp dagen efter och genuint skratta åt gårdagens sjuka händelser - and that was kind of it. Inga långa Söndagar med ångest och tomhet, ingen saknad efter något bättre, men nu.. Ja, nu tycks det vara allt jag har. Ändå springer jag desperat ut fest efter fest och hoppas på att få känna den där lyckan igen, och ibland gör jag faktiskt det. För några timmar befinner jag mig i den där extasen - som dagen efter inte tycks vara så verklig längre. Det spelar ingen roll hur absurt roligt man kan ha haft, för på ett eller annat sätt smyger sig tomheten över mig dagen därpå. Ibland undrar jag när den här självdestruktiviteten blev en så stor del av mig. När började jag leva för festandet, och eftersträva allt fel sällskap? När började jag se glädjen och intresset i totala losers och tappa foten totalt om vilka som faktiskt bryr sig, och har någon form utav personlighet? När jag inte finner mig själv i alkoholen, fortsätter jag med allt annat som någon gång fått mig att känna den där spänningen. (Ta inte för givet att det är droger, och där förstörde denna lilla parantes-texten hela texten. La för övrigt in den efteråt) När tar det slut - finns det ens något slut? Kan man ens finna en genuin glädje i självdestruktivitet, eller är det bara en önsketanke? Shit, har kollat way too much SATC på sistone märker jag. La once again in det i efterhand. 

Som ni märker så borde nätter sättas på blogg-förbud för mig. Allt för mycket tankar/åsikter och känslor haha, but after all så är det la en av de sidor jag älskar hos mig själv. (Tjohoo självgod - fast nä) Ganska ironiskt ändå när jag kan vara så sjukligt känslokall haha. Anyways, nu börjar jag babbla igen.. Har nämligen bytt linje till Samhäll-Samhäll. Egentligen alltid den linje jag velat gått - men som vanligt har jag way too much pride, och styrs alldeles för mycket utav min hjärna. But not this time!! (Ja, but är allowed i början av meningar säger vi) Pratade med studievägledaren och Sam-Sam ger exakt samma behörighet som Natur-Samhäll vilket jag funderat på istället för IB. IB var i slutändan inte min grej. Simpelt sagt; inte min typ av folk och kommer aldrig bli. Klassen gör en hel del trots allt, och jag är tyvärr inte redo att offra hela mitt liv för en linje. In the end måste man ha någon form utav glädje i livet också, och denna mening kommer från den absolut mest karriärkåta personen vid existens. Som ni kanske märker, eller jag gör åtminstone for sure haha - så orkar jag knappt gå in på detaljerna då mina ögonlockar snart fälls ihop här borta. Har iallafall sett till så att jag får både en bra utbildning, samtidigt som jag förhoppningsvis lär trivas också!! Något att se fram emot faktiskt. 😄 

Ville veeerkligen ta upp frågan om hur otroligt mycket waste of life det är att bry sig om folks åsikter, och rykten men känner att sömnen kommer i första hand här. Another time!! (who gives a f*ck you stupid hoe) Haha shit, börjar sannerligen bli trött nu - men godnatt på er och så länge får ni två bilder. Påpekar btw att alla dessa paranteser i princip är inlagda i efterhand utav en trött och som alltid cynisk Eila. Japp, är väl medveten om att de förstör hela texten, och nu ska jag hålla käften. 

Likes

Comments

Var nyss på ganska halvdant humör som jag varit ovanligt ofta på sistone - men kom över Ainas blogg och ett härligt besked via telefon (tjoho svenne-skrivande) och blev genast på bättre humör!!

1. Det är snart sommar och jag är så äckligt j*vla taggad, dels för att jag nyss fick reda på att jag har garanterat sommarjobb.. Sommarjobb = pengar, pengar = hitta på extra roliga saker med mina favoriter, hitta på extra roliga saker med mina favoriter = FUCKA UR med mina brushes, mina brushes + fucka ur = den kompletta sommaren. Kan inte ens imagine hur sjuuuuk denna sommar kommer bli. Har världens bästa vänner, hur många härliga festgalna personer som helst i min omgivning, en sommarstad att bo i, pengar att leva för och pricken över i;et är ju lätt att det är första sommaren spenderad tillsammans med just de vi står som närmst idag. Känner på mig att det kommer bli en sommar utan lika mycket drama som förra, med desto mer sjuka event. Måste dessutom smyga in att jag ser fram emot dagar på Tylösand med after-beachen, och en fet bränna på det inklusive alkohol. Livet rullar på. 😃

2. På Fredag åker jag, Jelena och Ballen till Dals-Ed (en stad utanför Göteborg or whatever) och påbörjar vårat sommarjobb som marknadsförsäljare!!!! Alltså, har ju sommarjobbat tre år irad men ALDRIG med vänner och inte heller något jag faktiskt sett fram emot. Har ju enbart varit trädgårdsarbetare i princip, och fy helvete vad jag ogillar fysiskt krävande utejobb.. Därför kan ni ju fatta hur awesome det kommer bli att jobba på olika marknader runt om i Sverige med två av mina närmsta vänner - och dessutom med friheten att träffa folk och festa under kvällarna. Once again, livet rullar på!! 

3. Det är ju for f*ck sake Valborg nästa Onsdag. 🎉 Inget jag tänkt på, men slog mig här om dagen.. Förra Valborg var helt sinnessjukt, och detta Valborg kan ju omöjligt bli sämre med de personer det är planerat att firas med.. Älskar att ha anledningar till att festa haha - blir så mycket festligare med allt fix och lite mer glamorös dricka for once. 😂

4. En nackdel är ju inte att jag ska påbörja sommaren med Turkiet. Om drygt tre veckor så åker jag och mamsen iväg till Antalya (eller Alanya????) och stannar där i 1,5 vecka. Räcker gott och väl för att bygga på brännan. Förrförra året var vi ju i Gran Canaria i 1 vecka, och kom hem med en riktigt fet bränna i ansiktet at least.. Underlättar ju för mina babbar också att jag kommer hem med ett bättre humör än någonsin förr haha, har en tendens till att deppa ihop när jag stannat i Sverige för länge.. Behöver nödvändigtvis inte betyda en fest-resa heller utan tänkte mer något re-filling efter 2 år, en bra bränna, nya experiences och drinkar på stranden. Sen kommer man hem till ett varmt Sverige och goa vänner också, så kan inte bli annat än bra. 👌 

- Ja nu jävlar känns det nästan fel att klaga haha.. Har dock befunnit mig i en läskigt stadig period lately. Känns som att jag festar och festar, men samtidigt blir desto mer och mer tom och deppig. Det är lite som en sorg att upptäcka att inte ens alkoholen uppfyller det tomrum jag känner inom mig. Har ju oftast varit enough, men nothing lasts forever. Har väl simply upptäckt hur ensam man är i denna värld, hur värdelöst liv man egentligen lever - äeh, vet inte ens hur jag ska förklara haha. Trots allt en del att se fram emot, så överväger nog för stunden. 😄 Bloggen är dock lite som ett andrum för mig. Är inte den som sörjer/klagar i verkligheten (mer än på småsaker som typ "f*tta det finns ingen fest" haha), tycker bara sånt är patetiskt så skönt att istället skriva av sig ibland haha. Har ju inte heller någon "förståndig anledning" till att klaga, so why would I? Väldigt stolt av mig som person (oh f*ck, tänkte precis tillägga ännu ett "haha") så undviker la helst sånt. Äh, nu börjar jag småbabbla haha. (de där haha;n kommer automatiskt alltså) så ska nog sätta stopp här. Natti eller något. 

Mina favoriter alla dagar i veckan + Hannah och Elsa. Ni ska bara veta att ni betyder mer för mig än något annat på denna jord. Är så jävla glad över att ha några att verkligen kunna luta sig mot om man skulle behövt, några att skämma ut sitt liv inför utan minsta oro över att det kommer ut - några att lägga sitt liv i händerna på utan någon som helst tvivel. Det är fanimej inte alla som har det - så tro aldrig för fem öre att jag inte uppskattar er när jag är på allmänt dåligt humör här i livet, jag älskar er till döds. 


Likes

Comments

STIL Jag är definitely en av dem som ALLTID går runt i mjukisbyxor utav något slag, i undantag från fester. Har nog 6 olika mjukis att byta mellan + träningsbyxor osv på det!! Tycker uppriktigt sagt att det ser bättre ut än jeans i många tillfällen, och femton gånger skönare. 

SMYCKEN Har aldrig smycken heller (nästa; modeblogg, eller vad?!) - Förutom tre armband som jag aaaldrig tar av mig. 

SKOR Älskar egentligen Uggs till alla årstider, men mina förra gick sönder hur snabbt som helst - trots att det var märkes.. Just därför kommer mamsen inte köpa nya, och kan ju rent av glömma att jag ska betala över 1000 kr själv för skor. Annars har jag oftast sneakers/converse.

I MIN VÄSKA - Använder aldrig väska, men när jag väl gör så har jag vodka + blanddricka i den.. 

VARDAGSOUTFIT Som sagt.. Mjukis. 

FESTLOOK Svart eller vitt all the way through. Ett par vanliga jeans/leopardbyxor (såna moderna ni vet) och någon svart/vit (oftast) blus/aningen finare tröja än till vardags. Älskar såna som går ut där nere speciellt, får på så sätt en kvinnlig form. 

BÄSTA KÖPET Det var mina Uggs, men de gick sönder. Måste säga alla mina mjukis-kläder, och möjligtvis min vinterjacka.

INSPIRATION Nja.. Är inte en människa som tar inspiration direkt, kan la alltid tänka "den vill jag ha!!" när man ser någon med ett snyggt plagg på stan isf. 

STILTIPS Enkelt, basic!! Finns väl inte så mycket att tipsa om när det gäller min mjukis-stil haha, men Uggs skulle jag vilja säga gör vääldigt många outfits. Träningsbyxor, mjukis, jeans - ja det passar till allt och får outfiten att bli mysigare. 

JEANS Tight skare' va. 

KLAR PÅ FEM MINUTER Släng på dig lite puder/brun-utan-sol och fyll i ögonbrynen och släng på dig något mysigt så gåre' an. Är man brun så blir man automatiskt mer fräsch!!

SENASTE KÖP Måste varit mitt besök på Ullared, så blev lite blandat. Om man bortser från alla mat/vodka-inköp. 

NÄSTA KÖP Smink, och kanske ett par shorts or something. Blir dock mer troligt mjukis-plagg men.. 

KAN INTE FÅ NOG AV Mjukis!! (Kan man överanvända ordet mjukis, eller vad säger ni?) 

SKULLE JAG ALDRIG BÄRA Kjolar, något blommigt eller prickigt. Vida byxor osv osv.. 

SAKNAR ALLTID Fest, utlandet eller sommardagar. Ja, jag är väl medveten om att detta är supposed to be a mode-lista - men det skiter jag i. 

GARDEROBER JAG VILL PLUNDRA Vem som helst som äger snygga festplagg, men huvudsakligen Victoria's Secret-mjukisplagg, eller andra snygga mjukisplagg. <3333

ANVÄNDER MEST Isn't that quite obvious? 

BÄSTA BEAUTYKÖP Öh, lösögonfransar eller brun-utan-sol. Lösögonfransar gör sminkningen TOTALT, och är man blek är man ful, punkt. 

DOFT Är parfymnarkoman så ägt en hel del parfymer genom tiderna. Måste nog säga att Escada - Desire me, är min favorit av favoriterna.

TRÄNING Gymmar i perioder (väldigt korta, och väldigt orutinerade), men to be honest så är all träning = tråkig. 

MUSIK Jag har en otroligt blandad musiksmak - allt från opera till house, i undantag från country och hårdrock/metal som jag inte gillar. Är dock en lover av Biggie, 50 cent, 2pac, alla möjliga rappare men även Adrian Lux, Bon Iver, Crystal Fighters, Empire of the Sun, Foster the People osv. 

BOKMinns inte senaste gången jag läste en bok.

RESTAURANG Går från dag till dag.. Älskar mexikansk mat, men finns dessvärre inte såna restauranger i Halmstad så bara ätit det i större städer/utomlands dvs väldigt olika restauranger. Älskar kebab (Aladdins), kinamat och just här i Halmstad blir det Lotus då. Mackor är gott ibland och då tänker jag Subway.. Pio och Wild West är också absurt gott, men lite dyrare. MC är ett gott och billigt val. Osv osv liksom.. 

FAVORITSTÄDER Stockholm är drömboendet i Sverige at least, Varberg tycker jag är en mysig stad, Lund är en riktigt Skåne-stad och utomlands har jag mått som bäst i byn El Gouna (även om det är sjukligt litet).  Köpenhamn glömde jag. 


Likes

Comments

Hej igen f*n. Shit, varit ett sjukt j*vla lov och fyf*n vad mycket jag svär. Kände för det. 😉 - Anyways så har jag i princip festat fem dagar irad i undantag från i Måndags. Redan skrivit om Fredagen, och Lördagen spenderades som sagt på klassträff på Roberts - faktiskt oväntat lyckat. Drog därefter på fest i Kvibille med John, Jonis, Elsa huvudsakligen, men även Katja, Felle, Nellie osv.. Kvällen började la inte så bra då Jonis och John de idioterna lyckades glömma 2 hela vodkor på bussen.. 😡 Vem gör det egentligen?? Vilket som så valde jag och Elsa att kämpa med att hitta dricka på festen, så blev en gratisfylla for once. Var översmockat med folk och en del bråk, är väl ganska oundvikligt med 50-70 pers i ett och samma hus. Vid 2-tiden tog halva festen bussen hem haha, men hamnade istället hos Felle på efterfest.. Som kvällen där innan - tog vi samma skjuts hem vid 6-tiden hah!! Så det ska vara. 😉

Well, Söndagen var miinst lika lyckad som de två föregående kvällarna. Hade ju verkligen noll expectation på att det skulle finnas fest en SÖNDAG, så var ganska inställd på att bara ta det lugnt - icke sa nicke. Slutade med att jag och Katja drog på lokalfest (en alldeles för välinspekterad lokal från min sida hahah.. 😂) och f*ck vad lyckat det blev. Körde lite frågesport osv med Issa, Felicia och några killar, dansade, stod i baren och kämpade till mig all dricka som var möjlig att få - och fram emot 2-tiden, drog jag, Olivia och Natha oss mot Vallås med några. Tror nog inte jag var hemma förens 7-tiden från lägenheten/efterfesten/whatever.. Kanske en aningen ångest dagen efter, med all rätt.. 

Måndagen var faktiskt någorlunda lugn. Minns inte riktigt vad vi gjorde?! Har för mig att jag gick runt som en j*vla zombie hela dagen med Jelena, Jonis, John och Hannah och var la inte så mycket mer med det.. I Tisdags drog vi oss på fest i stan med Elsa, Hannah, Maria, Katja och Felle + John och Jonis och Jelena en kort sväng. Efter en timme på festen drygt så blev vi utkickade haha, och skojar inte när jag säger att jag och Maria satt på Österskans i flera timmar. Lika stukade båda två hah!! Fick turligt nog skjuts hem till Vallås med Maria. Vaknade upp med Maria - lika nervösa av olika anledningar båda två haha, och tog oss en runda i stan där vi träffade Jelena, Jonis, John och Lulle.. Jävlar vad mycket namn jag skriver med haha.. Anyways slutade det once again med strandfest eller vad man kan kalla det. Inte världsroligt folk där men hade iallafall de gamla vanliga + Saga, Cornelia, Lulle och Carita. Kom hem vid halv 2-2-tiden tror jag, eftersom jag alltid måste träffa folk som packad hahah. Hoppade korkat nog av vid Västerbro för att träffa Katja och Felle, vilket slutade med att jag fick gå hem själv. Jaja, när man fått skjuts hem 4 utav 5 fest-dagar vid 6-7-tiden äre' f*n inte illa!! Märkte för övrigt att texten blev en aningen rörig, men blir lite så när man måste hålla koll på 5 festdagar haha.. 

Update; Gått några dagar nu utan att ha publicerat detta inlägg haha.. Har iallafall festat sen dess med, och haft filmkväll med mina babbar. Riktigt lyckad fest, men inte allt för smart val av umgänge efteråt hehe. Typiskt mig att fucka ur totalt på fyllan!! 😥


Likes

Comments

Jag är en väldigt skum person. Saker som man egentligen kan tycka att jag borde må dåligt över, skjuter jag iväg som om det vore ingenting - medan jag kan gå runt och grubbla över de absolut mest meningslösa tingen i år och dar'. Min pappa som jag för första gången på 6 år träffade i Måndags, och i princip förklarade för mig hur totalt j*vla värdelös jag är/varit för honom - har jag inte en endaste tanke på. Han är som bortblåst för mig. Inte den där pappan jag minns och älskade med hela mitt hjärta, han är simply bara en ganska betydelselös idiot vid namn Per. Istället kan jag gå runt på fester och gråta över ingenting, mer än någon halvdan känsla av meningslöshet och tomhet. Kanske för att jag inser att även i mitt bästa, så kan jag inte rå för mig själv för att må såhär. - Känna mig såhär tom. Ständigt söker jag efter något att skratta åt dagen efter, något nytt, något re-filling - men vaknar alltid lika tom dagen efter. 

Ja, som fortsättning på ovanstående kan jag la säga att gårdagen var beståendes utav ungefär sådana här känslor. Vilket ledde till en lite halvkass kväll sådär och var väl inte världens roligaste folk heller, i undantag från David, Katja och de vanliga då. Var först i Oskarström hos Nellie, och drog sedan på efterfest hos Mona i Söndrum. Var dock helt döende i halsen och trött som ett svin, så gick och la mig i soffan i väntan på att Johan och Simon ville dra (min skjuts haha). Var hemma vid 7-tiden och min säng har nog aldrig någonsin varit lika efterlängtad. Klarade mig dessutom på en halv vodka, kanske förklarar att jag faktiskt fortfarande var ganska ansvarsfull jämfört med i vanliga fall. 😂 Brukar ju vanligtvis dricka en hel vodka själv.. 

Ikväll ska jag och Jelena på "klassträff" på Roberts. Var ooootroligt nära med våran klass i 9;an, och inte träffat de på ett bra tag. Antar att vi glidit ifrån varandra genom festandet osv som började i början av 2013.. Tror nog vi alla valt ganska olika håll här i livet, men blir kul för gamla minnens skull!! Efter det tror jag nog att jag, Hannah, Elsa, Jonis och John ska festa. Är egentligen inte taggad på fest, men saknat att festa med mina brushes som f*****n. Festat tre helger irad utan Hannah och Elsa, som annars alltid är standard att festa med. Känns som att jag festat själv nu 3 ggr irad, vilket man nästan kan säga att jag har haha. Förrförra helgen var jag själv på fest med Jonis, John (som visserligen drog) och Maria och Felle + de vanliga, förra med Jelena, John och Jonis - men blev återigen själv med Katja, David och Emil hahah.. Igår var det bara jag och Jelena, sen drog jag själv på efterfest once again med Katja och alla de vanliga haha!! Känner en viss saknad efter så många helger utan ens närmsta. ❤ 

Likes

Comments

Tjo. Då har ännu en helg gått (räknar typ tid i helger) och kan la inte påstå att den var något speciellt. Ingenting känns speciellt längre - men hade iallafall en bra Lördag på fest hos Harrysson, och var hemma vid 7-8-tiden med Katja så var la jävligt lyckat på så sätt haha. 😂 Slutar en kväll vid 2-tiden så går det simply inte att kalla den för lyckad till 100. 

Träffade för övrigt min pappa efter 6 år idag, och kan säga att den här dagen verkligen känts otroligt lång. Gått runt och halvbölat hela dagen och haft sån j*vla huvudvärk + förkylning. Kan la inte påstå att det slutade särskilt bra haha, nä, en idiot till pappa har man simply. Är iallafall jävligt stolt över mig själv, faktiskt. Sådana här dagar man märker hur mycket man klarar psykiskt och visst, inte mer än normalt att reagera med tårar vid första åsyn men konfronterade honom rejält och gick därifrån med stoltheten i behåll och med ett oväntat lugn. Trodde nog att jag skulle ha väldigt svårt att smälta det. - Har mina underbara vänner att tacka som jag spenderat hela dagen med. Especially min bästa vän som fått umgås med mig i flera timmar av tysthet hahah. 

Nä, nu sätter jag stopp. Måste försöka få bort den här j****vla huvudvärken av alla tårar hahah.. Får alltid sån extrem huvudvärk när jag skrikit/gråtit. 😁Likes

Comments


- Kände lite randomly för att skriva om mina 3 absoluta favorit-parfymer, efter att ha läst lite bloggar!! Om det är tre parfymer som jag uppriktigt sagt kan sitta och lukta på i ren njutning - så är det dessa tre. Escada's Desire me, är min favorit av favoriterna och ja, beskrivningar på Kicks etc ger inte mig så mycket visdom så är la ingen idé att förklara med deras ord haha.. En parfym som är som gjord för fest-kvällar, så som finare occasions som middagar/utgångar av något slag. En RIKTIGT kvinnligt, tung lukt som håller länge. Går inte att undgå att känna denna underbara doft. ❤ Orgaaasm är den. 

Beyonce's Pulse är också en favorit. Tyvärr har jag inte kvar flaskan så kan inte sitta här och sniffa på den.. Dock minns jag att den var väldigt kraftig, precis som Desire me (jag älskar tunga dofter) - men passar däremot en aningen bättre till både vardags och fest. Skulle inte vilja säga att det är en "vardagsparfym" heller, då den är en aniingen för tung för det och häär kommer vi till min tredje favorit "CLEAN". Den perfekta vardagsparfymen, som nog skulle uppskattats jävligt mycket av chefen or whatever. Väldigt lättsam och får alltid höra att jag luktar "nytvättat" när jag använt denna HAH!! Håller för övrigt markant länge den med, och ger dig genast en fräsch uppsyn. 

Kan för övrigt påpeka att INGEN av dessa dofter är särskilt somriga/lättsamma/tjejiga. Alla är nog en aningen mer kvinnliga och tyngre än de flesta parfymer. Gillar inte heller "blommiga"/citrus-doftande parfymer så inte det heller. 😃 

Likes

Comments

Tänkte visa vad jag köpte på Ullared även om det inte var så mycket!! 😄 Inte visat shopping osv på ett väääääldigt långt tag, kan nog ha varit månader tillbaka.. Här har ni iallafall dagens shopping!! Två mjukis-plagg, följt utav EN festtröja som jag i princip tviiingade mig själv till att köpa av ren skuld. Känns som att jag har 84903 olika koftor och nu sex olika mjukis literally (+ träningsbyxor) att byta emellan, medan jag går runt och velar mellan någon få tröja under helgerna. Kunde f*n inte åka hem med ännu fler mjukis-plagg, utan ett enda pålägg till helgerna!! - Det är verkligen så - jag är antingen festklädd eller går runt och ser ut som en tattare i mina mjukis; end of story hahah.. Finns inget "mittemellan" eller "vardagskläder" när man heter Eila. 

Sen köpte jag bara en vardagsparfym, ansiktsmask och BUS-servetter. När jag vill känna mig snygg naturligt så finns det bara ett enda trick.. - Var brun!! Det gör så j******vla mycket. 

Update; servetterna funkade otroligt nog BRA. Skulle dock rekommendera att applicera 2 ggr irad, med mellanrum på 2-3 timmar. Beror ju givetvis på egen smak också!!Likes

Comments