er Asia!! Jeg og Charlotte skal nemlig på backpacker eventyr i 2 måneder. Og vi klager ikke akuratt på å slippe den kjedelige og kalde vinteren i Norge. Første stopp er Thailand, og vi har allerede byttet fly i Bangkok og er nå på vei til den første øyen vi skal på - nemlig Koh Samui. Det er ikke min første backpacking, så føler meg veldig heldig som er tilbake!

Vi har snart vært på reisefot i 25 timer, og det er ikke bare bare. Var veldig vondt å si hade til familie, venner og spesielt kjæresten min. Men vet at jeg ser dem igjen om ikke alt for lenge. I mellomtiden skal vi oppleve så mye nytt og spennende på reise, tenkte å prøve å blogge en del for å holde de hjemme oppdatert ❤️

Lokal tid i Thailand: 22.35

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!
Gårsdagen gikk mye av tiden til å gå litt i Oxford street, det ble også litt shopping! Før vi senere dro på Dishoom som er en indisk restaurant, vi sto faktisk en time i kø for å få bord der - men det var virkelig verdt ventetiden, maten var helt nydelig og vi hadde en skikkelig koselig kveld!

Nå er planene at vi skal ut å spise litt frokost, før vi etterhvert skal på museum og kanskje shoppe litt mer. Håper alle får en fin dag!

Likes

Comments

Hei!

Akuratt nå befinner jeg meg i London, hvor vi blir til mandag. Vi landet i London omkring 12.00 i dag, og ettermiddagen har gått til å titte litt rundt. Temperaturen her er skikkelig deilig også, så jeg har fått skikkelig vårfølelse, enda det er litt for tidlig.

For øyeblikket ligger vi bare å slapper av på hotellet, ettersom dagen startet veldig tidlig i dag. Så vi tenkte å ta en liten powernap og så får vi se hva resten av kvelden bringer! London er virkelig såååå fint, og vi har allerede laget noen planer for hva vi skal gjøre videre de neste dagene, gleder meg til å oppdatere :)

Likes

Comments

Godt nyttår!! Håper alle hadde en fantastisk feiring av det nye året - selv hadde jeg en super bra kveld. Vi startet kvelden hos Julia, med god mat og supre jenter, før vi etterhvert dro videre. Hele kvelden i seg selv var så morsom, og jeg setter også veldig pris på de fine menneskene jeg fikk starte det nye året med.


Føler meg så heldig og takknemlig for de fine menneskene jeg har i livet mitt ♥ Jeg gleder meg til et nytt år, med nye opplevelser og nye minner, jeg tror og håper 2018 blir like bra som 2017!

Likes

Comments

I går gikk mesteparten av dagen til å slappe av, før jeg etterhvert fikset meg og dro til Lisa og Anna for et lite vors. Det var kjempe hyggelig å se mange av jentene igjen, spesielt de som studerer andre steder enn i Oslo! Vi koste oss masse og endte med en aldri så liten bytur. En veldig bra kveld!

Formen i dag er ikke helt på topp, derfor lagde jeg og Henrik taco til frokost, og ellers har vi bare slappet av og sett på film i stortsett hele dag, sånne dager liker jeg!

Hadde du en fin 2. juledag?

Likes

Comments

♥ Oktober:

- Bergen for å besøke noen gode venniner, vi feiret også oktoberfest som var skikkelig gøy!

- Halloween, som var ganske forvirrende siden klokken ble stilt en time tilbake, hehe.

- Var på hyttetur med Henrik, noe som var koselig og avslappende.

- Var mye på universitetet, ettersom eksamen var i november. Deilig å være ferdig!

♥ November:

- Det ble mye øving til eksamen og mye god mat denne mnd.

- Feiring på dinner etter eksamen, verdens beste følelse.

♥ Desember:

- Bursdagsgave til typen var en dag på The Well, det var en fantastisk søndag!

- Juleselskap & juleshopping.

- Julebord med jobben. Dette ble en lang og kjempe morsom dag!

- Anna feiret bursdagen sin, det var en morsom kveld med god mat og drikke! For en god vert ♥​

De siste månende har bare flydd av gårde føler jeg, når jeg ser tilbake på alt det fine jeg har gjort og opplevd. Gleder meg til varmere og lysere tider, og ikke minst et nytt år - det er alltid en deilig følelse. 

Likes

Comments

Hei! Endelig er juleferien her, hvor deilig er ikke det? Jeg har tatt en ganske lang pause fra bloggingen, som jeg egenlig føler jeg aldri fikk satt ordenlig i gang med. Men nå er det snart et nytt år - og da har jeg tenkt å bli flinkre på å blogge. For har nemlig masse spennende som skjer i de kommende månendene!

De siste måndene har jeg egentlig bare kost meg, tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om hva som har skjedd den siste tiden. Gårsdagen var skikkelig fin, og jeg koste meg masse.

​Håper du hadde en fin julaften <3 

Likes

Comments

Da var det ny uke igjen - bare jeg som syntes ukene går ekstremt fort? Da jeg satt opp planene mine for uken slik jeg pleier hver mandag så jeg at denne ukens timeplan er ekstremt full. Jeg syntes det er gøy å ha masse planer og se frem til, spesielt når det er noe morsomt. Blandt annet så drar jeg til Bergen på torsdag, og blir der over hele helgen for å besøke noen gode venninner som studerer der - det gleder jeg meg veldig til!

Ellers går mange av de andre dagene til jobb og skolearbeid, sistenevnte er ikke alltid like morsomt, men nødvendig. Været i Oslo i dag er helt fantastisk, det er skikkelig varmt og deilig ute, det gjør at mandagen ikke blir like hard.

❤️ Pleier dere å sette opp planer for uken? Ha en fin mandag videre :) ​

Likes

Comments

God søndag! Akkurat nå er vi på vei hjem igjen til Oslo etter en skikkelig fin helg. Disse dagene har bare flydd av gårde. Vi kom frem ganske sent på fredag så det ble ikke så mye annet enn å spise hjemmelaget pizza og slappe av. I går var vi i byen en tur og spiste lunsj og tittet litt rundt. På kvelden lagde vi taco og brownie mens vi koste oss foran tv’en, en skikkelig deilig lørdagskveld med andre ord ❤️ 

I dag har vi slappet av og fått sovet skikkelig ut, før vi etterhvert dro ut for å spise. Alt i alt en kjempe koselig og rolig helg!

Håper dere har hatt en fantastisk helg ❤️

Likes

Comments