Sunday is funday!

#birthday #sunday #baby #family #mommylife #lovemylife

Ännu en vecka har gått och min lilla trollunge har hunnit bli hela 3 veckor!!
Det går så snabbt att man inte hänger med, tyckte det var i går hon kom ut till oss.

Under veckans gång har vi hunnit gå en herrans massa promenader och myst med många olika nära och kära, dock har Noomi stått för 90% av mysandet. Av någon konstig anledning är folk inte lika intresserade av att mysa med mig... förstår inte varför.
Vi har även firat pappa, även kallad morfar, som fyllde år i fredags. Han fick en himla massa fina presenter men det ”finaste” fick han av sina barnbarn, en mugg som det står morfar på och en påse jordnötter. Jordnötterna hade han dock ätit upp efter 20 minuter.

Idag händer det nog inte så mycket, vi ska upp till R:s föräldrar en stund senare men annars ska vi bara mysa. Vi får se hur länge Hanna stannar idag med, hon bestämde sig spontant att crasha på våran soffa igen för att barnens pappa skulle ha dem och hon vill inte sova själv. Men det är ju alltid uppskattat med sällskap och framför allt av någon som är till hjälp och man ”inte behöver va trevlig mot”, trevlig är jag ju ändå men man behöver inte vara en värdinna och passa upp på sin gäst riktigt lika mycket iallafall.

Nu kurrar min stackars mage så nu är det dags att äta frukost och se vad denna dagen har att erbjuda.

Ha en fin söndag!

/E

Gillar

Kommentarer