Godmorgon världen!

Nu är jag vaken och lilla Noomi har precis ätit...sen däckade hon igen. Nu ligger hon och gör massa ljud ifrån sig i sömnen, ena sekunden låter det som om hon skrattar och andra som om att hon har en mardröm.

Min lilla flicka, mamma älskar dig så det gör ont!

Min värld har verkligen förändrats sen hon kom. Innan var det fullt ös medvetslös och nu spenderar jag dagarna genom att mysa med henne och titta på henne när hon sover. En annan sak som är nytt är att helt plötsligt så får man dagarna i enda lyssna när någon ligger och bajsar, som tur är så är hennes bajs inte så farligt, det är ju trotts allt bara bröstmjölk.

Idag händer det nog inte så mycket, funderar på att ta en promenad så vi kommer ut lite iallafall men vi får väl se det beror lite på vädret med.
Imorgon fyller min pappa år så då ska vi hem till mamma och pappa och fira honom. Tyvärr ska inte Leon och Luna vara med, dom ska till sin pappa istället. Men dom får gratta morfar en annan dag istället så klart.

Nu ska jag försöka vila lite bredvid pruttmaja och pussa på henne!

Ha en bra dag!
/E


#baby #momslife #mommyblogg #minprinsessa #baby2018

Bilden är från i förrgår när vi var hos Hanna.

Luna var så glad och stolt när hon fick hålla HELT själv. Noomi har verkligen världens bästa kusiner och jag har en känsla av att dem kommer bli som syskon istället med tanke på hur mycket dem kommer träffas.

Gillar

Kommentarer