Gårdagens bravader

#ullared #volvo #arkenzoo #roadtrip #detrevännernaochnoomi #shopping #nouwinfluencer #nouw #nappar

Gårdagen startade med att R gick upp men Noomi kl 6 och jag fick sova vidare till kl 9 då jag vaknade självmant, så oerhört lyxigt kändes det men sen kom jag på att alla människor utan barn gör det hela tiden.
När jag väl hade gått upp så slog adhdn in och jag ställde mig och började vika tvätt och sätta på en ny tvätt samtidigt som jag fixade gröt och kollade på en tv-serie som vi börjat kolla på.
Har så jäkla svårt att ta det lugnt och bara sitta, måste konstant hålla på med nått för att inte bli rastlös och få panik.

När jag hade ätit frukost och var klar med alla mina hundra uppgifter jag hade satt igång med så åkte R upp till sina föräldrar för att byta bil. Under tiden gjorde jag i ordning mig och Noomi för att åka och handla kattmat och köttfärs.
När lilla familjen hajkontajkon var klara med handlandet, som blev mer än vi tänkt oss, åkte vi hemåt igen för en snabb amning innan vi skulle iväg igen.

R och K hade sett en bil i Varberg dom skulle titta på så jag och Noomi följde med. Bilen var inget att ha, helt ärligt så var den i skit dåligt skick. Killen som sålde den hade sagt att det bara var ett fel på den och att det fanns ingen rost och bla bla bla. Det var dock tvärt om, inget funkade som de skulle och bilen var rostig, hahah inte alls irriterande och onödigt att åka dit.

När vi hade kollat klart på bilen så var vi alla jätte hungriga så vi fick för oss att åka till Ullared och äta på #rasta och ta en snabb koll på gekås.
Det slutade med att vi var 1 100kr fattigare men det var så värt det och det var faktiskt inga onödiga grejer vi köpte.

Väl hemma igen efter våran roadtrip var det dags för Noomi och R att sova så dom gick och la sig medan jag satt uppe och ”tittade” på Wallander. Kan ju inte direkt påstå att jag tittade så mycket på tv:n, jag sprang mest runt och städade, packade upp från gekås, fixade och donade i Noomis rum.
Som sagt adhd delux!!
Höll på från klockan nio på kvällen till klockan två då jag äntligen ansåg att jag var klar med allt och gick och la mig.
Kunde inte somna fast än att klockan var så mycket och jag hade ränt runt hela dagen så låg och kollade på mobilen tills ungefär klockan tre då jag äntligen kunde somna!

Vaknade idag och började städa, igen. Man kan ju tro att det inte finns något kvar att städa eftersom jag gör det konstant men det finns alltid något.

Har även hunnit göra matlådor till R för hela veckan, kokat nappar, vikt alla kläder på tvättstället och bäddat sängen. Snart ska jag dammsuga också men tänker att jag får väl försöka dra ut på det lite så jag har något att göra resten av dagen.

Just det jag ska ju träna idag med, jippi, äntligen är mamma frisk så vi kan träna igen!

Nu ska jag iallafall försöka ta det lugnt lite och kolla på något dåligt program på tv.
Puss och kram skumbanan.

/E

Det ska börjas i tid har jag hört!
Jag är galen i maltesers så jag och K tyckte det skulle vara roligt att lägga Noomi bland alla påsarna och skicka ett kort till R när vi var på Ullared.
R var och hämtade bilen medan jag och K skulle betala bara. Men det är känt sen lång tid tillbaka att man inte ska lämna mig och K obevakade för vi blir som små barn på nytt och hittar på alla möjliga hyss.

Gillar

Kommentarer