Idag har jag (trotts att det är söndag) varit produktiv. Först kom min gamla granne förbi och lämnade ett armband som jag köpt för kampen mot mot als. Sen va det dags för lägenhetsvisning, som va jätte fin verkligen men den kommer nog stiga en del i pris. Efter detta va den handla på schemat följt med att laga mat för att sen snabba sig som bara attan ner till OKQ8 för att tvätta en sjukt ”fräsch” men jäkla skiten 740 som sambon har köpt för att sälja vidare. Finns bilder längre ner.
Nu ska jag banne mig inte göra många knop, bara ta det lugnt och sova för att orka med en ny vecka på jobbet. Det är jobbigare än vad man tror att vara gravid och det blir bara värre och värre och tyngre😅

XOXO
#stoppaals #740 #pregnant

Likes

Comments

Idag är det ofrivillig städdag och jag vill bara dra täcket över huvudet och låtsas att det inte alls behövs. Men det kommer bli så sjukt skönt när det är gjort.

Fick hem clip-on löshåret som jag beställt från #rapunzelofsweden och jag är så sjukt nöjd, det är verkligen skillnad på kvalitén gentemot andra ställen!

Likes

Comments

Vaknade imorse och var helt mörbultad i hela kroppen. Simma är jädra kul men sjukt utmattande som helsicke, man får ju inte träningsvärk utan bara en bitterljuv känsla av att musklerna är helt slutkörda. När jag vaknade imorse kändes det inte ens som att jag sovit, jag hade gärna legat kvar x antal timmar till. Men icke sa Nicke det var bara att kravla sig upp ur sängen och göra sig redo för en ny dag. I vanliga fall älskar jag mitt jobb och tycker genuint att det är roligt att vara där, men idag va det som att gå rakt in i helvetet och under dagens gång blev det bara värre och värre. Började dagen trött som attan, kommer ut till bilen och den är 1. Täckt av is 2. Puckot som har parkeringen bredvid hade parkerat som en blind kärring, fick inte ens in ena foten mellan bilarna!
Efter många om och men så kommer jag in och bilen är kallare än Antarktis och jag är sen, jippi! Hamnar bakom bussen som kör ca 30 km/h ,så jag sitter och skriker bakom ratten för att inte tappa förståndet helt. Väl på jobbet kommer jag och en kollega på att ”jädrar ja, vi har helt glömt bort en as stor arbetsuppgift”. Vid detta läget kände jag spontant SKJUT MIG!! Uppgiften vi hade missat är normalt sätt arbete för två hela dagar, men jag hade ungefär fyra timmar på mig bara för att vi missade uppgiften. Efter så där tre timmar får jag huvudvärk, rejäl huvudvärk, som blir värre och värre under de närmsta timmarna och vid tre halv fyra tiden ligger jag i fosterställning i vilorummet med migrän! I love my life sometimes!!
Nu ligger jag här på soffan efter att ha kört 30 minuter yoga och tycker lite synd om mig själv när jag inser att jag skulle gått och kissat innan jag la mig här.

För min egen säkerhet borde jag avsluta denna dagen och bara gå och lägga mig. Håll tummarna att morgondagen blir bättre!

XOXO

#work #yoga #pregnant #and #tired #thursday

Likes

Comments