Header

Hej på er! Här har det ekat lite. I onsdags var det alla hjärtans dag, och jag vaknade med hög feber och hade superont i kroppen... Hade såklart dragit på mig influensa, så jag har legat hemma sedan dess. Först igår var första dagen med lite lägre feber, men jag tillhör ju en riskgrupp för influensa så jag bör ju egentligen ta vaccinet varje år men det är lätt att vara efterklok. Jag började få riktigt tungt att andas igår och senast jag kände så var sist jag hade influensa som gav mig dubbelsidig lunginflammation, som slutade i min spontana ventilpneumothorax... Så jag for till jouren och bad de lyssna på lungorna och ta lite prover helt enkelt. Det verkade inte vara någon större påverkan vad de kunde se men jag fick med mig något att inhalera vid behov då det kanske kunde vara någon typ av förkylningsastma... Det har väl blivit så efter allt tjafs med min lunga. På tal om sjukt, så har jag nu influensa exakt samma datum som jag hade för två år sedan, som slutade i en tripp till akuten 22 februari 2016. Snacka om att någon där uppe vill testa mig...

Idag känns jag mig nästan feberfri iallafall, men är ju fortfarande helt matt och har hemsk hosta och lite tungt med andningen... Men det går ju äntligen åt rätt håll iallafall. Jag vill verkligen bli frisk nu nu nu för att i fredags blev jag nämligen moster igen. Så jag lever lite smått just nu på bilder på lilla vännen och bara längtar efter att få gosa bebis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Jag har just landat i sängen, vilket så himla skönt. Jag har verkligen försökt hålla mina tider och att gå att lägga sig kring 23-tiden varje kväll och upp vid 7 får mig att må så mycket bättre. Otroligt hur mycket en sådan sak som fasta & bra sovrutiner kan göra. Idag har jag farit till Sunderbyn och fotat gravidbilder på min syster och jag blev så himla nöjd med bilderna. Det är roligt när det blir som man tänkt sig.

Imorgon inväntas jobb och ska hela vägen till Finland för det haha, har jag tur kanske jag hinner svänga förbi Ikea på hemvägen? Hoppas hoppas, hade varit kul att kika lite iallafall.

Likes

Comments

I fredags fixade jag lite ärenden, bland annat fixade jag nya galgar. Jag har ju rensat garderoben och idag hängde jag om allt som jag har hängandes på de nya galgarna och det är så skönt att se nu när det är översiktligt och till och med plats över haha! Så inspirerande att börja på nytt på något sätt.

Likes

Comments

Vilken morgon... Jag skjutsade Niclas till jobbet och blev inskottad av traktor när jag väl var hemma och körde fast. Snälla Kenneth kom och hjälpte mig skotta lös bilen... Suck. Kört lite förmiddagsjobb och ska snart iväg för jobb på Bikkan. Tänkte att jag bjuder på dagens look: Klassiskt blåa jeans (som inte syns, Higher Jerry från Bikbok), Ljusgrå skjorta från Gina Tricot och lite silversmycken. Örhängena var en present från min syster, jag älskar dem! Sen har jag verkligen börjat fastna för nätta, fina armband. Jag har börjat rensa bland alla smycken och kläder så i princip alla bijouterier ryker. Jag tänkte att jag bara ska ha "riktiga" smycken, hellre några få.

Likes

Comments

Jag fyndade den perfekta ullkappan inne på H&M för någon dag sedan. Blev så glad då jag hittade denna då jag alltid velat ha en kamelhårsfärgad kappa. Det brukar vara så svårt att hitta den perfekta färgen, antingen är de för gula eller för rosa typ haha.

I helgen var jag nästan hundra på att jag skulle bli riktigt sjuk, kändes som att någon influensa var på g men jag verkar ha klarat mig. Dock kommer känslan tillbaka lite då och då så vi får hoppas att inget bryter ut... Just nu väntar jag på att Niclas ska ha handlat klart så han kommer hem med middag haha, jag är tokhungrig just nu och kämpar emot att inte sätta igång nytt avsnitt av Grimm utan Niclas hahaha.

Likes

Comments

Då var denna jobbvecka förbi. Jag är ledig hela helgen och det kom lägligt, tröttheten jag skrivit om innan hänger kvar och jag börjar bli lite virrig haha. Hissen går inte ända upp ungefär. Men så kan det vara ibland! Så nu blir det bara att ta det lugnt och vila upp mig inför veckan som kommer.

I övrigt så funderar jag på att ta en liten sväng till Storheten, har ett par sulor som jag måste byta och så vill jag kika på H&M och se om de har en kappa där som jag sett i stan som tyvärr inte fanns i min storlek.

Likes

Comments

Rekommenderade inlägg

Bli av med acne | Före & Efter

"Jag har på senaste tiden sett så många inlägg och frågor om tips på produkter för att bli av med acne. Den del av mig som har läst om hudvå…"

Min operation - Endometrios

"Igår så genomgick jag min laparoskopi. Gud vad jag har varit nervös och verkligen haft ångest för denna operation, men det gick bra. De var…"

Scar

"Såhär ser det ut just nu, det har verkligen läkt ihop fint ändå."

Instagram@ehrelle