Recept pasta

Rörde ihop en snabb middag ikväll, och det blev faktiskt riktigt bra! Äntligen har jag lite matlådor också haha, jag är ju värdelös på att hitta ork till att laga mat nu för tiden även om det är något jag ändå tycker om att göra.

Tänkte iallafall att jag kunde bjussa på mitt recept, har inga exakta mått eller så, jag höftar alltid haha!

För min pasta behöver du bucatinipasta, bacon, grädde, creme fraiche, svart- & vitpeppar, vitlök (ju mer desto bättre!), parmesan, salt, vitt vin, mozzarella & färsk basilika.

Jag fräser baconet i en panna lite snabbt, sedan i med grädde, creme fraiche och vitt vin. Låter det småputtra litegrann och därefter i med massor av vitlök som jag pressar i, peppar & salt. Låter det puttra på lite till innan jag river i parmesan och jag kan ibland reda det en liten aning med lite maizena. Blandar i detta i pastan (behåller lite pastavatten!) och rör om.

Väl i tallriken pepprar jag lite till. River parmesan, sätter några skivor av mozzarella på och avslutar med lite färsk basilika. Voila!

Gillar

Kommentarer

Tjugo om mig

1. Vad är ditt fullständiga namn?
Sanna Rebeccah Lundqvist

2. Hur gammal är du?
Jag är 25 år.

3. Bor du ensam eller med någon/några andra?
Jag bor själv i min lilla (men mysiga!) etta.

4. Hårfärg?
Brun, haha. Kan inte specificera den speciellt, det är lite oklart

5. Ögonfärg?
Gröna!

6. Hur lång är du?
Jag är 1.69

7. Singel eller i förhållande?
Dejtar

8. Vad spenderar du mest pengar på?
Oj, bra fråga... skulle tro att det är antingen mat eller kläder haha.

9. Hur många syskon har du?
Jag har 3 syskon

10. Favoritfärg?
Åh jag är så tråkig haha. Jag gillar beige typ haha.

11. Vad har du för stjärntecken?
Haha åh nu får ni ett nördigt svar. Jag älskar astrologi. Jag är fisk, men har lejon i månen och skytt i ascendenten. Så ett mjukt inre men med ett eldigt yttre och känslor. Kan prata sånt här i evigheter hahah

12. Bor du i hus/radhus/lägenhet?
Lägenhet!

13. Vad gör du varje dag?
Haha, jag smörjer mig, absolut minst en gång per dag. Gärna två!

14. Favoritmat?
Pasta!!

15. Vad ser du fram emot till hösten?
Åh har mycket mys att se fram emot, hihi. Men jag gillar hösten ändå, just för lite seriemys eller poddmys med doftljus och varm choklad haha.

16. Vem litar du på?
Gud vad jag fick fundera på den här frågan. Jag skulle säga att jag är en person som dels har lätt för att lita på folk, men ändå inte. Jag går alltid in med inställningen att lita på någon fram tills att motsatsen har bevisats, men klart man är lite restriktiv beroende på vem det är och vad det gäller. Jag har som alltid beredskapen att något skulle ske, på så vis så garderar jag mig lite och blir inte lika besviken. Men det beror på.

17. Favorit på Youtube?
Det här svänger verkligen haha, men JLC, Filip Dikmen, Anis Don Demina och Therese följer jag ändå lite mer ”slaviskt” än andra.

18. Vad har du alltid i kylen?
Cola!! Haha och alpros soyachoklad

19. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kan man vara både och? Haha det är verkligen så. Jag uppskattar verkligen tidiga mornar men jag har en fallenhet för att nattsudda.

20. Varför bloggar just du?
Oj, jag har gjort det så förbaskat länge. Tycker det är skönt att ha ett forum för mina tankar och idéer som helt och hållet är mitt.

Gillar

Kommentarer

Min idol

Älskade lilla mormor. Jag beundrar henne så fruktansvärt mycket. Denna helg, och framförallt gårdagen och natten har för mig varit rent ut sagt fruktansvärd. Jag har haft en konstant klump i magen, och framför allt att jag inte kunnat sitta vid hennes sida och hålla hennes hand, som hon gjort för mig så många gånger. 92 bast, och inom loppet av ett dygn genomgå två hjärtoperationer och alla diverse komplikationer... Denna kvinna är för mig min största trygghet i livet. Min mamma och pappa i samma person. Min stöttepelare, min idol. Jag tror inte ni förstår känslan i min kropp när jag imorse fick prata med min älskade lilla mormor, som klarat sig igenom allt elände.


Det enda jag vill göra är att få ta hem dig nu. Nu vill jag ha dig hem hem hem! Jag får bada i sprit och plasta in mig hel och hållen eller något för jag vill bara få hålla om min älskade lilla mormor. Det här är en kruttant utan dess like. Min fina momme <3

Gillar

Kommentarer