Nu är jag i vecka 29 (28+1)
Det känns både i kroppen och knoppen.
När man känner att man har en dunderenergi på morgonen räcker det med att man går upp fixar Milton, gör frukost till oss alla, städar lite smått. Sen har den så gott som försvunnit. Det är så tråkigt för man vill själv så mycket både här hemma med en massa, samt med min son. Tröttheten har tagit över helt enkelt.

Sedan har jag mycket mer sammandragningar nu än med förra graviditeten, kan ju ha med att göra att de är så nära inpå. Milton blir ju som sagt bara 1 år och 1 månad när lillebror är beräknad att komma. Sammandragningarna är även kraftiga och kan göra ont ibland, det är nog det som är mest obehagligt och det är oftast när jag gjort något eller känner mig stressad över nått.

Annars utan dessa två negativa saker med graviditeten känns allt så spännande. Jag längtar så efter att få inreda barnens sovrum!!

Förra graviditeten hade jag vid den här tiden gått upp 16 kg. Nu landar vågen på 7 kg + men jag startade också på en högre vikt än förra gången (lite av mamma kilona fanns kvar haha)

Nu ska jag bädda sängen så får vi se vad dagen sedan har att erbjuda. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har snart en hel helg till gått, helt otroligt. Det är bara 5 veckar kvar tills vi får nycklarna till huset, men. Någon rensning nere i källaren blev det aldrig igår heller. Och nu har både jag och Victor åkt på någon förkylning, tyypiskt!!!

Gårdagen var helt underbar. Jag är så otroligt stolt över min syster. Hon är duktig, driven och det bästa av allt, hon äger ett hjärta av guld. Det gör hon verkligen. Om di läser detta så ska du veta det, även om jag kan vara dålig att säga det till dig. Jag älskar dig!

God mat hos mormor och morfar med oxfilé och hasselbackspotatis, mycket tjöt och såå trevligt sällskap, Milton var mycket nöjd!

Nu ska snart lilla pyret få ta en förmiddagspaus och jag då också. Om jag inte hittar något annat att göra är klart.

Likes

Comments

Just nu kom en känsla överröstande av tacksamhet. En tacksamhet över där jag faktiskt är idag. Trots allt negativt jag alltid burit med mig på min högra axel, som påminner mig dag efter dag känner jag just nu att fan så långt jag har kommit ändå. Att istället för att låta allt detta få styra mig i min vardag till det negativa, tillåta mig själv istället att få göra mig stark. Det som hänt igår eller flera år tillbaka kan man inte få ogjort. Däremot kan man ta lärdom av det och blocka framåt. Jag är jag, och jag är fan bra. Det är du med. Kram

Likes

Comments

Aloha! Nu är vi vakna här på Kungsgatan. Gårdagen bestod av att inte göra så mycket alls faktiskt. Jag hade planer på att organisera inför flytten nere i källaren, men den energin var som bortblåst. Istället gick vi och tog en fika hos svärföräldrar men det slutade med att vi blev bjudna på en dunderhit till mat. Sötpotatis med Kanel på och kyckling, såå gott!!! Idag har jag däremot mer att göra.

Att göra:
-Hämta bananlådor (att packa i)
-Försöka organisera lite inför flytt

Sedan ska vi även ikväll till min mormor och morfar där vi ska fira min älskade lillasyster som fyller 15 år. Heeeelt otroligt så fort tiden går. Det var nyss som hon var min lilla prinsessa som jag var och varannan dag tvingade att klä ut till prinsessa, haha! Så stort grattis till dig hjärtat!!

Nu ska vi pallra oss upp ur sängen och klä på oss sen bär det av till Miltons farmor och farfar och äta frukost, sen ska Victor hjälpa dem och köra grejor till tippen.

Likes

Comments