... Kan dra åt helvete! Fasiken vad irriterande röst som sitter där i andra änden och svarar. Efter ett x antal försök på att få rätt röst till svar så vill man inget annat än att slänga telefonen i väggen...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Storm, storm, storm.. Fan vad tråkigt det är! Man kan ju inte ta sig någonstans.. Man får inte köra bil.. Inte åka tåg, inte för att jag gör det annars heller, man får knappt gå ut! Det är som att sitta fånge i sitt eget hem.. Det positiva med storm då... Tända ljus och en man att pussa på!

Likes

Comments

Nu är julgrejerna framplockade och det är såå mysigt! Bland det bästa med julen är alla fina julstjärnor som dyker upp i alla fönster. Dagen har inte erbjudit mer än en sväng på ikea och en på maxi.

Likes

Comments

Denna klänningen är ju bara helt underbar! Skulle passa så perfekt till nyår. Hittade en hel del andra klänningar allt ifrån klänningar till semestrar och till andra tillställningar. Den vi ska tacka för dessa skapelser är ingen mindre än Pernilla W!

Likes

Comments

Jag trodde för en stund att jag hamnat i bil-himlen! Har spenderat hela dagen på Audi och provkört diverse modeller och designat drömbilar. Blev till slut tre olika modeller som föll denna donnan i smaken. Har redan nu en Audi A6 som jag är sååå kär i men att förnya sig är aldrig fel! Vi får väl se om det blir då att det en dag står en annan bil på min parkeringsplats eller om min pärla hänger med ett tag till.

Likes

Comments

Efter en så ganska omtumlad dag är det skönt att bara sitta ner hemma hos mamma framför brasan och koppla av samtidigt som min lilla bebis ligger på ett fårskinn och snarkar!

Likes

Comments

Tända ljus med doft av jul, julmust och mitt hjärta tätt intill. Solsidan på tv och en söndagsfilm därefter. Jag förstår inte att man kan ogilla söndagar? Det är den absolut mysigaste dagen på hela veckan.


Likes

Comments

Precis som väntat och önskat så låg paketet i brevlådan när jag kom hem. Alltid lika roligt med paket, det växer man aldrig ifrån! Som vanligt sjukt nöjd med innehållet!Likes

Comments

Lunch med någon man tycker om är nog bland det bästa som finns, en tradition som bör hålla i sig. Sprungit massa ärenden idag och hunnit med en hel del. Ska snart, förhoppningsvis, hämta ut ett efterlängtat paket och sedan spendera dagen med champagne och min kärlek.


Likes

Comments

Medan mannen min ligger och snarkar gott så passar jag på att kolla på "Lyxfällan- Hur gick det sen?" Det är ändå ,hur det gick sen, man undrat efter varje avsnitt. Det känns som att många av de människorna som är med är såna som lätt faller tillbaka i gamla mönster, så det ska bli kul att se hur det gick för dem. Skönt att kunna avsluta en ganska seg dag på detta sättet med vetskapen att klockan inte ringer förrän 9.00 imorgon.


Likes

Comments