Header

Sitter i klassrummet, diskuterar hockey och träning. Ungefär femtio minuter har ägnats till detta nu haha, börjar nästan tröttna. Det är dock något som engagerar mig så jag är såklart med!

Slutar idag halv fyra, har språk om tjugo minuter. Pratat betyg med lärarna idag, känns ändå väldigt bra, får dock veta slutbetygen helt på måndag. Vi har imorgon, fredag och torsdag nästa vecka som är "vanliga" skoldagar. Annars har vi en massa sport och tävlingsdagar, jag och Felix ska köra en tävling på tisdag. Vi ska paddla, cykla och springa. Vi tävlar då i en mixklass och det ska bli riktigt kul. Nästa fredag har vi också frisbee turnering, det är jag faktiskt as taggad på. Vi ska köra 8or mot 8or och tjejer mot tjejer.
Sedan kan man pusta ut, sommarlov!!!! Sol, ledighet, sommarhockey och massa vänner. Ska bli så kul.

ikväll har jag gym, ska köra överkropp idag får se vilket program jag kör, efter det har vi intervaller, när jag kommer hem ska jag äta så sjukt mycket mat, är sååå hungrig!!! haha, mat <33
Har också fixat en ny design, tyckte det såg bättre ut, väldigt stilrent och lite mer classy! hörs sen, puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev ett riktigt jobbigt spinningpass efter innebandyn idag. Jag satt själv på gymmet vilket gjorde att jag kunde koncentrera mig på bara mig själv, skönt!
Jag körde 20 st intervaller, 10st 2-1min & 10st 1-1min. Var helt slutkörd efter, hade ju trotts allt två timmar benstyrka av olika slag igår och 1,5 innebandy precis innan. Men skönt var det!

Likes

Comments

Bild 1 / min finaste. Bild 2 / Ralph Lauren tröja från Zalando & Dr denim jeans från Design Only

Hej bloggen! Idag har jag gått runt med lurar hela dagen och lyssnat på Drake<3 äkta life saver på riktigt.
Hade även min första prova-på-dag i ny klass. Jag trivdes inte alls, oftast får man två veckor att testa i en annan klass för att se om det känns bra, men för mig räckte det med en dag. Kanske var det inte så dåligt i min förra klass? Jag valde att prova byta för att jag upplever det som att jag inte kan koncentrera mig, jag behöver ett lugn men varken jag eller någon annan bidrog med lugn i min klass. Men jag tycker verkligen om våran enhet, alla människor i klassen och själva upplägget tycker jag är suveränt, och det var därför jag valde att gå tillbaka redan imorgon. Planeringen och upplägget ( sättet andra klassen jobbade på ) funkade inte för mig helt enkelt, världens snällaste elever osv. Men det funkade inte helt enkelt.

Ligger just nu i min säng och tittar på ack Värmland, älskar det verkligen!! Tycker Mia är en sån skön person, hon lever sig verkligen in i rollerna. Man märker liksom inte att det är skådespeleri. Har nyss ätit också, ensam hemma käk blev det haha. Ikväll har vi innebandy som träning, samling om en halvtimma så nu har jag bråttom(!!!) efter det tänkte jag att jag skulle försöka ta mig på en löprunda, lite intervaller eller liknande.

Likes

Comments

Ät av allt, godis, pizza & allt annat skräp som finns. Det kommer göra dig glad och du mår bra av det, det man ska tänka på är mängden och hur ofta. Man ska inte träna för att bli smal, inte skippa måltider eller allt vad som står i tidningar och på internet. Träna för att kroppen ska må bra och för att bygga upp den så du kan vara frisk så länge som möjligt

Var nöjd med dig själv

Likes

Comments

Ligger just nu nedbäddad i min säng och tittar på Parneviks, kan titta om och om igen på samma avsnitt. Verkligen mitt favoritprogram!!
Som rubriken lyder har jag kört ett riktigt förlåt för språket, jävla mördarpass. Vi har alltid russian cirkle på måndagar med laget, men idag gick det riktigt tungt. Bra men tungt. Har blivit sena kvällar på sista tiden, inte bästa maten heller (varken regelbundet eller stora portioner) börjar verkligen märka hur mycket dem faktorerna spelar in!!

Bloggade inte igår, hann verkligen inte. Jag vaknade hyfsat tidigt slappade halva dagen och stressade sedan igenom sista timmarna på dygnet för att hinna med tåget hem till min pojkvän. Jag plockade undan på mitt rum, gjorde en matlåda jag kunde äta på vägen, packade och duschade MEN jag hann med precis allt jag skulle skönt.

Likes

Comments

Vaknade precis, är riktigt trött. Ligger fortfarande kvar i sängen, fick precis serverad frukost här vilket var väldigt skönt!! Har inga stora planer för dagen, gymet väntar. Ska påbörja mitt gymprogram som jag fått nu. Ben står på schemat. Tror jag träffar kompisar senare. Riktigt slapp dag. Bildlöst, tråkigt och riktigt onödigt inlägg, haha

Likes

Comments

För cirka två timmar sedan var jag nere vid slottet och tittade på alla fina treor som har sin bal idag och även tar studenten om några veckor. Sååå avis!!!
Jag kom främst dit för att få se fina Evelina, hon är verkligen som en storasyster till mig. Hörde även att hon blev balens drottning, så rätt faktiskt! Så fin insida & så fin utsida, helt enkelt världens bästa.
När jag fotat, pratat en massa och sagt hejdå träffade jag Oliver och Oscar, vi har alltid så kul när vi tre ses. Är fortfarande här, får se vad som väntar, puss

Likes

Comments

så här ser jag ut idag
Tröja med öppen rygg / Ginatricot Jeans / Ginatricot skor / Novita Klocka / Calvin Klein
Har just nu hemkunskap, väntar på att maten ska bli färdig. Kramis

Likes

Comments

Instagram@ellinorsgamla