Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att stanna upp i vardagen och infinna sig i nuet. Ta ett avkopplande fotbad och en kopp te efter att ha varit kall hela förmiddagen efter roadtrip med syster. Vi var och tävlade med hennes hund Amica i rallylydnad. Så himla kul att jag fick prova att köra med henne!

Ikväll blir det 25-årsfirande !

Likes

Comments

Turning 24 today. Feeling old and alone. But hey, like the song says above. I have my best days ahead of me. So... that is what I am aiming for.

Likes

Comments

Det är lätt hänt att många tankar far igenom skallen på en. Det är också väldigt lätt att man blir känslomässigt upprörd över några av dem tankarna. Det är helt okej. Man ska uppmuntra sig själv till att känna, tycka och hantera. Idag har jag som tur är inte ens varit bakis efter gårdagens dansande i Kristianstad. Men jag har haft en lugn dag med brunch och tvättning. Kollade tillbaka i min blogg och på min Stockholmstid. Det är lätt att försköna något på en blogg. Jag fick en stark längtan efter Stockholm och jag blev själv lurad av min egen blogg om hur underbart allt var. Egentligen var jag bara duktig på att lyfta fram saker och lägga upp rätt typ av bilder för att beskriva dagarna.

Jag hade mig ett svagt tillfälle förra helgen då jag fick ett ordentlig sötsug mitt i natten, runt 3-tiden. Jag hade knappt några ingredienser hemma för att kunna röra ihop något gott. Men efter lite spekulering med en vän över Facebookappen messenger så skrev jag ihop ett litet recept på bananbollar.

Recept:
1 banan
2 dl havregryn
2 tsk vanillinsocker
1 ägg
1 tsk kokosfett
2 msk kakao
2 msk socker
2 tsk kallt kaffe

Det påminner starkt om chokladbollar då jag även rullade dem (inte så jätterunda bananbollarna) i riven kokos.

Igår var jag i Lund med min syster och hennes son som snart fyller 6 månader! Vi hälsade på mormor och mamma och åt lite lunch. Sen gick vi lite i stan så min systers hund Amica fick lite miljöträning. Det är Amica som jag myser lite med på bilderna ovan. Sån gosig hund.

Det blir kvällsjobb nästa vecka för mig. Sen ledig fredag och då är det minsann dejtfredag!
Så spännande.

Ska även försöka ta mig ut och springa iaf 2 gånger denna veckan innan jobbet.

/Emmis

Likes

Comments