"Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger."

För er är hon kanske bara en katt, för mig är hon en bästa vän.

Jag har, efter många om och men, bestämt mig för att ta bort Wilma. Min allra bästa vän. Anledningarna är många och tänker inte ta upp dom här, men jag kan säga att den största är att jag känner henne tillräckligt bra för att veta att hon inte kommer gå ihop med vårt barn.

Så idag gjorde vi det, och eftersom vi gjorde det privat fick hon vara ute i gräset och mysa ett tag innan. Det syntes på henne att hon var lycklig, vilket gjorde det hela en smula enklare än om vi hade åkt till veterinären så hon skulle bli uppstressad sista stunden.
Det känns förjävligt och tungt att behöva ta bort henne med tanke på hur mycket hon har stöttat mig i alla tuffa tider. Men nu fick hon åka till körsbärsdalen och vara med moffan.

En bästa vän är någon som alltid finns där, som lyssnar, torkar tårar, får en att skratta så de bra tårarna sprutar, som kramar, får en att somna säkert och verkligen visar kärlek. Det har min Wilma gjort för mig i 7 år. När jag var nere på botten och inte ville mer var det hon som fick mig att blicka framåt och ta tag i problemen.

Jag har tatuerat in hennes namn på min kropp, och har inte sedan den dagen ångrat mig en sekund. Jag älskar henne så högt.

Älskade lilla Wilma, vi ses i nangijala.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments