Godmorgon på er! 

Helgen är slut och en helt ny skolvecka börjar. Någonting som är jätte skönt är att det här är allra sista hela veckan innan jullovet. Har endast bara något litet kvar att göra som är skol-relaterat innan jag kan gå på ett välförtjänt lov. När går ni på lov?

Min helg har varit väldigt lugn, i fredags var det Nobel firande i skolan vilket gjorde att hela dagen blev mysig och lugn även fast vi hade ett matteprov som start på dagen. På eftermiddagen gick jag och mamma till Pinchos och åt, det var lika gott och trevligt som vanligt. Sen på lördagen hjälpte jag mamma att städa och göra iordning inför hennes lilla fest med jobbet innan jag tog med mig Cia på en promenad bort till pappa. Hände inte mycket mer den dagen mer än att jag satt och halvsov i soffan till efter midnatt. Igår åkte jag och pappa ut till Överby köpcentrum här i Trollhättan för ett försök till att inhandla lite julklappar. Vilket inte alls gick hem. Så vi bestämde oss för att åka ut en dag den här veckan istället!

Min helg har varit väldigt lugn men också väldigt skön! I veckan händer det inte mycket. Som jag skrev i början av inlägget så har jag lite att pyssla med innan jag går på lov. Ska även försöka fixa lite mera med bloggen också. Har ju haft det väldigt mycket upp och ner den här terminen, och ni vet varför och kommer att få reda på mer om det i ett större inlägg som förmodligen kommer ut i veckan. Ska köpa lite julklappar i veckan också, känns som att jag ligger lite efter med just det. Har inte inhandlat en enda julklapp? Har ni?

Hoppas du får en underbar måndag och en bra start på veckan! Kram!

Likes

Comments

Foton & Videos, Jag tipsar

Har ni inte sätt mina vloggar från höstlovet i år? Se dom jätte gärna för det var riktigt roligt att spela in dom, även fast jag glömde att filma ibland, hehe, men annars var det sjukt roligt! Ska se om jag har möjligheten under jullovet att filma några dagar?

Vad tycker ni om dom här vloggarna? Någonting ni skulle vilja att jag lägger till eller någonting ni vill att jag ska filma? Om du har en tanke eller ide så får du mer än gärna dela med dig till mig! KRAM!

Likes

Comments

Bekännelser, WeHeartIt

- Ha en dagbok för varje utomlands resa jag gör där jag samlar bilder, tankar och minnen under resan som jag senare kan kolla tillbaka på

- Bygga mig mitt alldeles egna drömstall

- Bygga mig mitt drömhus

- Besöka alla 7 världsdelar

- Lära mig att surfa

- Skriva en bok

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Är allting bra med er? Jag måste faktiskt skriva att jag mår och har mått sådär nu på den senare tiden. Förra veckan var jag hemma större delen av skolveckan på grund av att jag hade problem med min mage, tänker inte gå in mer i detalj om det mer än att jag hade dagligen värkar i magen. I fredags gick jag till skolan och det gick bra, hade lite ont på morgonen men ingeting mot det varit någon dag innan. I helgen känns det som om jag inte haft tid för någonting annat än skolan och dess uppgifter.

Har suttit med en inlämningsuppgift som ska in idag och jag känner mig sådär nöjd med den, själva innehållet som jag har fått med känns bra men eftersom det kändes som att jag stressade med att skriva klart den sent igår bara för att bli klar med den, så känns det sådär. Tråkigt!

I helgen fick jag även den ondskefulla mensen och jag kände verkligen bara för att gräva ner mig med min dator, internet och varma filtar. Jag orkar inte med det här just nu! Efter att ha gått och haft ont i magen i ungefär en vecka snart och det har inte riktigt blivit bra så får jag ännu mer ont i magen och allting annat som medföljer.

Någonting roligt som hände i helgen var att i lördags var jag och pappa hemma hos farmor och farfar och myste, fick god mat och hade det jätte mysigt! Sen igår åkte jag och mamma ut och tog ett varv på Överby och avslutade med en biltvätt!

Sen har jag tanken att skriva ett öppet och åsikts inlägg nu i veckan, vet att det är väldigt populärt hos er och då kanske jag även kan få tips och tankar från er? Vad säger ni? Någonting som skulle vara intressant?

Och nu i slutet av inlägget så måste jag tacka och applådera för er! Trotts att jag inte har bloggat bra alls under en längre period så har ni ändå varit inne och kollat på bloggen. Tusen tusen tack för det!

Jag hoppas att ni får en RIKTIGT bra start på veckan! Kram på er!

Likes

Comments