Åsikts Inlägg - Längre Inlägg

Jag har blivit nominerad utav @AnnieLyttbacka i Libster Awards. Tack Annie! Jag vet ingenting om Libster Awards mer än att jag ska svara på dom här 11 frågorna och nominera fyra stycken som jag tycker ska svara på dom här frågorna i ett inlägg! Nu kör vi!

1. Vad tycker du är en bra blogg?

Jag blir mer intresserad om en blogg har fina och ljusa bilder, det känns mer proffsigt då enligt min åsikt. Sen fastnar jag även för bloggar som ger mycket inspiration och uppdaterar någon eller några gånger per dag.

2. Tror du att du kommer forstätta blogga om 5 år?

Det kan jag inte svara på nu, dock tycker jag det är oerhört kul och hade inte planerat på att lägga av med mitt bloggande. Men man vet aldrig, hoppas att det kommer gå bra för mig med det och har jag fortfarande blogg intresset så visst.

3. Vart ligger ditt drömhus?

Mitt drömhus ska vara stort och vitt med blåa fönster kanter. Ett hus från filmen The Notebook som Noah bygger till Allie. Och det ska antigen ligga på en tropisk strand eller i en riktigt fin skog, kan inte bestämma mig.

4. 2 saker som du inte vågar prova men ändå vill? 

Hm, bungyjump och skydiving.

5. Skulle du göra det som du är alldra mest rädd för om din kompis liv stod på spel? 

Ja självklart!

6. Skulle du välja bort vänner eller mobilen?

Mobilen

7. Vill du ha barn i framtiden?

Ja det vill jag, just nu vill jag ha fyra barn men framtidens planer kan alltid ändras.

8. Vill du gifta dig?

Ja det skulle jag vilja göra en gång i livet och då ska det vara ett riktigt stort bröllop, som taget ur en film.

9. Vad är din favorit outfit? 

Ett par slitna ljusa jeans, vita convers och en snygg enkel topp!

10. Har du någon gång tänkt sluta blogga?

Ärligt talat, ja! För drygt ett år sedan funderade jag starkt på att sluta blogga då jag kände varken tid eller ork till den, men efter en vecka var jag på banan igen!

11. Nämn 3 saker du tycker är viktigt i en blogg?

1. Fina bilder! 2. Uppdatering så ofta du kan! 3. En positiv syn på bloggning!

JAG VÄLJER ATT TAGGA:

Mina 11 frågor till er:

1. Vad är en bra blogg för er?

2. Nämn 3 städer du vill besöka och varför?

3. Vart ser du dig själv om 10 år?

4. Vilka bloggar läser du ofta?

5. Hur ser du på ridsporten och hästar? Är det något du skulle vilja prova på eller har du gjort det redan? Eller är det något du gör ofta?

6. Vad är det drömyrke/jobb?

7. Hur ser ditt drömhus ut?

8. Vart vill du bo i framtiden?

9. Vem/vilka är dina förebilder?

10. Beskriv din blogg med 5 ord?

11. Vad är ditt mål med bloggen?

Lycka till! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tävla & Vinn

Det här inlägget är ett samarbete med Chicay.com!

För att tävla klicka här !

Har ni varit inne på Chicacy och kollat? Dom har så sjukt härliga och unika leggings som man bara blir glad utav. Just nu har dom en tävling och jag tycker att ni med en gång ska anmäla er. I tävlingen kan du vinna ett par super snygga leggings som du väljer själv. Tycker att ni ska gå in och tävla med en gång!

Likes

Comments

Foton & Videos
w / Alice & Claude 

Har haft en super mysig kväll tillsammans med tjejerna hemma hos mig, kollat på gamla bilder, ätit tacos med pilled pors istället för beef (då det inte fanns beef i matbutiken), kollat på gamla bilder och spelat sällskapsspel. Hur mysig har min dag inte varit, efter tandläkaren då, haha!

Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi av imorgon!

Likes

Comments

Åsikts Inlägg - Längre Inlägg
Haha, älskar den här lilla texten!

Godmorgon! Jag gick upp med tuppen imorse då jag hade en tandkäkar tid vid 8. Vi går in på det med en gång tycker jag. Jag gillar inte att gå till tandläkaren då jag har massa jobbiga minnen som barn när jag borrade och allt, fy. Så jag är jätte nervös varje gång jag bli kallad att jag har ett hål, det är värsta mardrömmen för mig!

Jag ska vara helt ärligt, jag är inte den som tar hand bäst om mina tänder, men jag vansköter dom inte heller. Jag tycker att mina tänder är fina och vita. Jag är ganska dålig när det kommer till min kost då jag verkligen är en gottegris och kan inte hjälpa det. Så under hela mitt tandkäkar besök på ungefär 20 minuter så klagade dom på allt! Varför jag dricker läsk? Varför äter du godis och andra sötsaker? Du vet att vatten är det bästa man ska dricka va? Du måste borsta ordentligt!

Ahhh, en tidig onsdagsmorgon på påsklovet är jag verkligen inte på humör för att ta massa kritik. Ja jag vet att jag är lite slarvig och att jag har en dålig vana till att dra i mig massa söt men om jag säger såhär då. Jag dricker läsk som en belöning. Inte varje dag utan när jag känner att jag gjort någonting bra, ex en lång jobbig dag i skolan. Jag som kanske många andra i Sverige tycker att det är gott med sötsaker och godis, är inte det mänskligt? Och det är samma där, ibland! Ja, jag vet att vatten är det bästa man kan dricka men jag tycker att det inte är gott, absolut efter ett träningspass, förstår ni lite hur jag menade, vatten med citron är så sjukt gott men inte bara vanligt vatten.

Sen att dom säger att jag måste borsta ordentligt gör mig mer pist! Vad tror ni att jag gör när jag borstar mina tänder? Polerar dom? Nä, jag försöker att komma åt på alla ställen i munnen med min tandborste och jag tror att jag lyckas, men tydligen gör jag inte det!

Så det kändes som en jätte bra dag att starta dagen på, kritik!

Men nu släpper vi mitt tandläkarbesök imorse och blickar framåt på dagen! Idag kommer Claude och Alice hit för att umgås. Ska bjuda på det jag åt i fredags (inlägg här om vad jag åt) och bara umgås. Så mysigt!

Sen håller jag även på att vloggar idag, får se om den bli godkänt eller om jag får göra om det imorron istället?

BTW, är det någon utan er som känner som jag det är med tandläkare? Ställer dom samma frågor till er och hur tycke kritik ska man få?

Likes

Comments

samarbete med printasquare

Har ni varit inne på Printasquare? Länk till hemsidan här! Jag har precis beställt hem en super snygg fotobok med massa bilder från min instagram. Hur snyggt kommer det inte att bli? Tänk att kunna TA på sina minnen nu, inte bara se dom. Förstår ni hur jag menar? Printasquare ser till så att man kan framkalla sina Instagram bilder. Tänk vad snyggt att ha massa tavlor med sina instagrambilder i, eller magneterna på kylskåpet!

15 % RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP !
Rabattkod:
prsqk71s2

Likes

Comments