Fick inga bilder alls på mig och Tama igår, super trist men så går det när man har roligt!

Hej, kom hem lite senare igår och var hur trött som helst efter dagens utflykt. Hur var gårdagen då? Jo jag kan börja med att säga att dagen igår gick super bra. Hanna red Solsken och Ninja red Arnaldo i paddocken, tycker att Hanna och Solsken är ett bra team och det gick mycket bättre än förra gången, kanske mest för att Solsken hade någon att gå efter (Naldo). Efter att Hanna och Ninja hade ridit så tog jag ut Tama till paddocken för ett litet ridpass. Varför jag inte red på Tama samtidigt som Hanna och Ninja var för att Tama kan få ett litet utbrott på Solsken om hon blir uttråkad under vårt ridpass, och det kändes lite för riskabelt. Men jag och Tama fick en liten privatlektion utav Ninja och det var super roligt. Travade några varv, och börjar att hitta min balans, fast den är fortfarande lite rostig men snart så!

Blev tyvärr inte bildbomben jag lovade, utan ni får vänta tills nästa månad igen!

Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tipsar

receptet taget från @lindabergqvist blogg

Recept: 

2 st morötter

4 dl havregryn

1 dl vetemjöl

1 dl ljus sirap

Börja med att riva morötterna och blanda sen ihop alla ingredienser väl. Forma sedan degen som du vill, ex hjärtan eller bollar, lägg dom på en plåt med bakplåtspapper/folie. Sen är det bara att ställa in plåten i ungen i ca. 20 -25 minuter i 175 grader. Klart!

Likes

Comments

Godmorgon! Oj vad jag är trött, efter en hel veckas skolgång med tidiga morgnar så startar man helgen ( sin lediga tid ) att gå upp svin tidigt och sätta sig i bilden för 2 h lång biltur till Borås. Klagar jag? Nej! Jag är så taggad på dagen jag har längtat efter, inte ens morgontröttheten kunde sätta stop för mig när klockan ringde imorse. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under dagen, men som ni vet så kommer det en bildbomb ikväll och kanske ett videoklipp.
Kram så länge!

Likes

Comments

Imorgon träffas vi igen!

It´s friday peepz! Idag kommer att bloggen ligga nere lite, då jag har ganska många lektioner på fredagar och är så otroligt trött. Hoppas att det inte gör allt för mycket!

Igår var jag i stallet med Hanna (stora) och det var super mysigt, vi gick med Wrigg i ridhuset då han hade blivit vaccinerad, stackars. Så han var lite öm. Sen var planen att jag skulle passa Hanna (lilla) men det blev ändrade planer, så jag tillbringade kvällen i soffan (som vanligt).

Ikväll ska jag förbereda inför morgondagen, ladda kameran, ladda gopro-kameran, packa kläder och andra saker. Imorgon bär det av till Boårs!

Kram!

Likes

Comments

Ögonstenen!

På lördag åker jag till Borås för att träffa Tama tillsammans med lilla Hanna. Jag är så otroligt taggad på att få komma dit igen, har längtat så mycket efter att få åka dit. Ni har frågat hur mina planer ser ut innan jag åker till stallet eller om jag ens planerar innan, och det gör jag, jag älskar att planera och spela upp i mitt huvud hur allt kommer se ut när man väl är där! Men hur ser mina planer ut på lördag?

* Börjar med att mocka och göra klart i stallet, ger även hästarna lite mellanmål i hagen.

* Efter att allt är klart äter jag och Hanna ett litet mål i sadelkammaren.

* När vi ätit klart tar vi in hästarna i deras boxar och borstar igenom alla tre.

* När det är klart sadlar och tränsar vi Solsken och ger dom andra två hästarna lite hö i deras boxar.

* Jag, Hanna och Solsken går ut i paddocken, och medan Hanna och Solsken värmer upp bygger jag upp en liten banana med bommar och koner.

* Jag håller en ridlektion för Hanna och Solsken, dom kommer få jobba mycket start och stop, mycket svänga och jobba med ridvägar och att gå över bommar.

* Efter att Hanna ridit Solsken så tar vi in henne i boxen, och ger henne lite hö, och förbereder Tama för ridpass.

* Jag ska träna mycket med traven, då min balans är kass i barbackapadden, så vill jag jobba mycket med att få den så bra som möjligt. Kommer också jobba mycket med rivägor, volter och bommar.

* Efter Tama har ridits tar vi in henne i boxen och borstar av alla hästar och släpper ut dom i hagen.

* När hästarna går i hagen städar vi stallet, förbereder foder inför kvällen och lägger ut halm i hagen. Kollar även vattnet och att allt ser ut och fungerar som det ska både i box och hage innan vi åker hemåt.

* Kommer självklart ta enormt mycket bilder under dagen, ska även prova min nya GoPro kamera och filma när jag rider Tama. Kommer komma upp en bildbomb och video på bloggen!

Hörs!

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon! Dom två bilderna är från gårdagens torp runda, hittade ett par jätte sköna ridvantar och ett nytt pannband. Bilder kommer på lördag på mina nya snygga saker.
Idag händer det inte så jätte mycket, går i skolan som vanligt och direkt efter skolan åker jag till stallet för att träffa Hanna. När jag kommer hem sen så kommer lilla Hanna, ska passa henne medan hennes föräldrar är ute och äter!
Så kommer min dag att se ut, hur ser er dah ut?

Likes

Comments