Hej på er, eller rättare sagt gomorron! Idag har jag friluftsdag på Edsborg. Är grymt taggad på att få komma ut och röra på sig. Om ni undrar varför jag inte har varit så aktiv på bloggen här! Skolan! Det är mycket den här veckan och ni kommer få reda på det på fredag som sagt. Men jag ska verkligen försöka att lägga ner lite mer tid åt bloggen!
Puss o kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Morgon morgon!​ Har ni sovit gott? Jag har sovit super gott och snozade flera gånger på klockanv innan jag gick upp. Men nu är jag uppe!

​Idag är det tisdag​ och det är en helt vanlig dag i skolan. Den här veckan kommer det att bli väldigt nytt för mig. Vill inte berätta det för er än utan det hittar ni i en utav fredags inläggen. 

​Puss och Kram!

Likes

Comments

Igår la jag ner otroligt mycket tid åt haulen jag har spelat in för er. Nu har den laddat under natten och är äntligen uppe! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Godmorgon sötisar! Hur mår ni idag? Jag mår jätte bra idag. Är ganska peppad på den ny veckan som kommer. Kommer lägga fokus på skolan och träningen.

Måndag: Skolan, plugga med Alice och träna.

Tisdag: Skola, plugga och publicera upp haulen från gbg på yt.

Onsdag: Friluftsdag på Edsborg, plugga och träna.

Torsdag: Skola och plugga.

Fredag: Skola och njuta av helgen.

Lördag: Mysa för att senare gå på kalas.

Söndag: Mysa, plugga och spela badminton.

​Hur ser eran vecka ut? Händer det något extra roligt den här veckan för er?

Likes

Comments

Före
Efter

Bilden har jag redigerat i adobe photoshop CS5 på min macbook air. Har inte lärt mig riktigt än hur man gör när man redigerar bilder i photoshop men det gör jag nog snart, ​hoppas jag på!Har ni några tips för en nybörjare där som jag?

Likes

Comments

Foton & Videos

Bildbomb från dagen från kameran!

Bildbomb från dagen från mobilen

​Hej på er!​ Som ni redan visste så har jag varit i Borås idag och träffat Tama och Ninja. Blev en uteritt i över 2 h. Jag har ju inte ridit Tama så där jätte mycket pga osäkerhet och dåligt självförtroende. Men idag satte jag mig upp där igen och red ut. Planen var att ta en skritt tur. Men nu har jag skrittat, travat, galopperat och ridit en längre ridtur på Tama. Och jag måste säga att hon har varit sjukt duktig idag. Måste också medge att det var lite läskigt när Tama tog sina första galopp steg med mig på ute. Men duktig som hon va så sprang hon bara ikapp Arnaldos rumpa. Men det har varit en underbar på hästryggen!

​Tack för dagen!

Likes

Comments