Bild 1 Lördag. Bild 2 Söndag. Bild 3 Måndag

I lördags var det fullt ös hemma hos mig. Den första gästen kom in genom ytterdörren kl 18 och den sista gästen gick kl 01.15. Var super mysigt och det var väldigt god mat!
I går var det söndag som ni alla vet. Det som stod på min lista var att flytta Tama, Arnaldo och Solsken till Borås. Allt gick jätte bra. Resan tog ca 2 h från Upphärad till Borås. Och nu har jag åkt hästbusen för första gången i mitt liv också. Spännande!
Jag tror verkligen att Tama kommer trivas i sitt nya stall. Men varje gång jag tänker på henne nu så känns det som att hon är jätte långt bort ifrån mig.
Idag så åker jag upp till Arvika. Tanken var att åka upp igår men bilen krånglade. Men idag gick det bra. Är super taggad att komma upp dit i sommar. Vädret ser inte bra ut i veckan men vi ska nog få en dag med sol, hoppas jag.
Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bekännelser

Häst planer
Tama flyttar till Borås på söndag som ni kanske har läst. Både glada och ledsna emojis för det. Dom positiva är att Tama kommer förmodligen att trivas bättre där och hon kommer få det bättre. Nu när jag börjar gymnasiet så känner jag redan nu att jag inte har tid att åka till en häst flera gånger i veckan. Så då gör det inget om vi får längre avstånd från henne. Det negativa med flytten är att Tama och jag kommer längre ifrån varandra vilket gör att jag inte kan ta mig till henne när jag vill.
Men så är det om man ska ha ett distansförhållande!

Gymnasiet
Nu till hösten börjar jag mitt första år dom gymnasieelev. Jag har ingen speciell tanke eller plan om hur det kommer blir men jag har hört att det kommer blir tufft. Det får jag nog avgöra själv tror jag.
Men planen är att jag ska lägga så mycket fokus jag kan på skolan. Så jag får en bra start och håller det resten av min tid som gymnasieelev.

Övriga planer
Jag har inga större planer framöver hösten. Ska försöka lägga mig mycket i fokus. Ego! Men jag behöver det. Jag behöver ge mig själv mer beröm än andra. Visst det är snällt och det skadar inte att berömma andra. Men jag behöver pusha och berömma mig själv mer. Varje dag, varje timme, varje minut!
Sen ska jag försöka att ta hand om min kropp lite mer. Ansiktsmasker, skrubbar, hårinpackningar, fotvård och nagelvård. Allt ska jag försöka göra flera gånger i veckan så att min kropp ska må bra.
Känner mig extremt taggad inför hösten nu!

Likes

Comments

Fredag: Kräftskiva i Sjölanda
Lördag: Fira min mosters födelsedag
Söndag: Hjälpa till att flytta Tama till Borås och direkt efter det åka upp till stugan i Arvika

V. 31
Mån-Sön:
ARVIKA

Likes

Comments

Foton & Videos
- Bildbomb over here -

Fotograf: Ninja

Bilderna är bara några timmar gamla och dom är helt fantastiska och magiska i mina ögon.

Idag var sista dagen tillsammans med Tama i det nuvarande stallet. På söndag flyttar hon. Till Borås. Lite tråkigt men jag fortsätta vara medryttare på henne. Ja, det låter konstigt men jag och Tama kommer att inleda ett distansförhållande. Så nu kommer varje sekund, minut och timma bli värdefull tid tillsammans med henne.

Likes

Comments

Hej hej på er!

Nu har jag varit på hemmaplan i två dagar och det känns riktigt skönt. Att bara ta det lugnt och inte göra någonting. I två dagar i sträck nu så har jag sovit länge. Igår vaknade jag halv två ( galet ) och idag sov jag till halv tolv. På dagarna känner jag mig hur trött som helst men det är nog bara för att jag inte gör någonting.
Idag är det kalas dags. Alice fyller år och jag ska gå bort och fira henne. Men ATM då, då är det dusch dags!

Likes

Comments

Bekännelser

Runt 20-23 tiden igår kväll befann jag mig på Friends Arena. Jag var på min första AC/DC konsert.
För er som har läst min blogg under sommaren så vet ni att jag har varit på Ullevi och sätt på 1D. De tyckte jag var mäktigt att få se hela Ullevi stå och dansa, gråta, skrika och applådera till pojkbandet. Det var en upplevelse helt klart. Men efter att nu ha sätt ett legend band spela live mitt framför mig så är 1D ingen ting. Att få se hela Friends Arena hopps och sjunga med i låten Thunder. De, de var mäktigt!
Att gå på rock konsert kommer att bli en hobby nu för mig! Tummen upp!

Likes

Comments

Två bilder i från igår på fallens dagar här i Trollhättan. Igår var det Norlie & KKV och Zara Larsson som tog plats på scenen. Herregud vad bra dom var. Stod långt fram och hade ett brett sällskap. Kunde inte blivit bättre. Ett otroligt bra avslut på fallens för mig!

Imorse gick jag upp 8 för att sätta sig i bilen upp till Stockholm igen. Det var inte mer än 2 veckor sen jag var där senast. Den staden Asså! All kärlek till den!
Men varför åker jag upp igen till Stockholm då?!

Självklart för att få shoppa lite. Men även för att gå på AC/DC. Blir min första konsert med dom och även min första rockkonsert. Tror att det kommer bli helt magiskt!

Likes

Comments