Är helt kär i den här bilden på mig och Tama!

Inatt kl 3 ringer klockan. Jag har en timme på mig att göra mig fräsch och hyfsat vaken. Klockan 4 kommer min moster o hennes kille och hämtar mig och mamma för att åka ner mot Landvetter. Där äter jag och mamma frukost med dom innan vi beger oss neråt landet samtidigt som min moster och hennes kille drar till Kanarieöarna.
Imorgon åker jag och mamma ner till Ullared för en heldags shopping där. Min inköpslista är ganska lång. Hehe, för se hur mycket annat onödigt jag kommer hem med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bekännelser, Foton & Videos

I fredagskväll bestämde jag och Ninja ( Tamas ägare ) att jag skulle rida ut på Tama för första gången. På söndag morgon var jag så nervös och spänd att jag skakade nästan. Vägen till stallet har nog aldrig varit så lång, som om vägen aldrig tog slut.
När jag hoppade upp i barbackapadden på Tama så släppte all nervositet. Jag kände hur hela jag slappnade av och kände mig hemma.
Jag har inte ridit på Tama då jag varit rädd för att det ska hända samma sak igen. Att det händer en ridolycka. Men efter att jag och Tama har fått lära känna varandra i 10 månader så var det helt lugnt att våga prova på nya saker. Och det kommer inte att bli sista gången jag rider på henne kan jag lätt säga.

Likes

Comments

Bekännelser

Idag har jag fått ett utav världens bästa besked. Jag har blivit godkänd i matematik. I två veckors tid har jag kämpat med matematiken. Och ett utav det bästa som finns efter att man har kämpat är att man får se ett vinnande resultat. Tusen tack till alla som har peppat och funnits där för mig! ​Tack!

Likes

Comments

Bekännelser

Betyget! Skräcken att man inte ska bli godkänt! Jo jag känner igen den. För ett halvår sen fick jag mitt första underkända betyg. I matematik. Min absolut sista termin i grundskolan jobbade jag sakta uppåt till att få ett högre betyg. Men det räckte inte. När avslutningsdagen kom och jag fick mitt slutbetyg. Det första jag såg var F. F:et som förstörde mina framtidsplaner, allt rastade samman. Tankar började snurra, vart ska jag ta vägen nu, vad ska jag göra och vad kommer att hända? Vet ni vad, jag var skit skraj. Jag var skraj över att jag inte skulle hamna på den gymnasieskolan jag ville gå på och jag var skraj över hur min framtid skulle se ut. Efter att ha tänkt i några dagar på F:et jag fick i slutbetyg så bestämde jag mig för att inte låta en bokstav förstöra mitt liv! En bokstav som en helt okänd person har markerat mig med. Jag tänker aldrig mer låta någon annan säga vad det är jag är bra eller dålig på. ALDRIG mer! Så tänk på det som har ett F i ett ämne. Plugga och visa den läraren som satte f:et på er att du inte förtjänar ett f.

​Alla förtjänar ett A i mina ögon!​​

Likes

Comments

Bekännelser

Imorgon smäller det! Imorgon gör jag min absolut sista dag på sommarskolan. Efter 2 hela veckors pluggande och slit så är jag äntligen fri. Fri från ekvationer och bråk, fri från geometrin och algebran. Jag tycker att det har varit en sjukt jobbig resa, att gå på sommarskola. Att gå i sin gamla skola, otrygg, med nya elever och inga vänner. Att varje dag få se på mina sociala medier hur människorna runt om kring mig skriver till sina bilder " fan vad gott det är med sommarlov !" Jag har bara en sak att säga till er som skriver liknande texter. Och det är njut! Njut av det sommarlov ni har, från allra första sekund till den allra sista. Njut! Tänk på oss som inte får ha ett sommarlov dom första veckorna. Njut av sommarlovet lite extra för våran skull. Men imorgon är det sista dagen och då kommer jag vara en av er. Jag kommer också gå på sommarlov. Och jag har lovat mig själv att 2 veckors sommarskola aldrig kommer stå i min väg igen!

Likes

Comments

Foton & Videos, Bekännelser

​I Tisdags köpte jag mitt första halsband. Jag har aldrig varit en halsbandstjej, verkligen aldrig. Men när jag och Ebba gick in på Glitter i Tisdags blev jag helt såld. Det halsbandet skulle jag bara ha. Jag tycker att det är jätte fint och har på mig det hela tiden nu. Älskar det verkligen! Enkelt, snyggt och stilrent. Precis så jag vill ha det!

Likes

Comments