Bekännelser

​Spenderar söndags kvällen i soffan. Sitter och kollar på Mamma Mia som går på SVT1. Det är en riktig feelgood film. Den som inte har sätt den måste se den enligt mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är dagen hela min klass har väntar på. Våran sista klassresa. Alla discon och försäljningar som vi har kämpat med. Äntligen så kommer vi iväg. Idag ska vi ta tåget till Liseberg! Hur kul är inte det? En hel dag med klassen, åka dom bästa bergochdalbanorna, gå spökhuset gasten och bara umgås. Shit....vilken dag det kommer att bli!
Jag kommer dock att lägga bloggandet åt sidan under dagen, för att jag vill verkligen umgås med mig klass dom sista dagarna. Hoppas att det inte gör någonting. Men så att bloggen inte är helt stilla under dagen så har jag några scheman ställda inlägg som kommer att publiceras under dagen.
Ikväll kommer en liten bildbomb från idag. Dock har jag inte min stora systemkamera med mig utan det blir antingen en mindre kamera eller min mobil.
Kraam kraam på er!

Likes

Comments

Idag var jag med i Trollhättans dags tidning ttela. Jag svarade på frågan igår när jag gick hem från skolan. Jag hade egentligen inte tid då jag redan var sen till frisören men tänkte att jaja, det skadar väl inte! Så jag fick ett skönt morgonskratt när jag vaknade!

Likes

Comments