Bekännelser, Åsikts Inlägg - Längre Inlägg

Jag som tonåring har kompisar/bekanta som både festar och dricker. Jag har absolut ingeting emot dom som börjar att dricker tidigt, det är ingenting fel på dom. Dom är lite snabbare bara på att prova på saker.
Jag personligen känner att jag inte VILL prova på att dricka än. Jag trivs bra med cola, fanta och sprite. Jag känner att jag inte har någon som helst bråttom med drickandet, om några år så kommer det vara lagligt att dricka för mig och då har jag hela livet på mig. Så varför skynda när den tiden snart är här.
Jag har aldrig varit på en fest med bara personer runt min ålder och jag har ingen som helst aning om hur det är på en sådan fest. Men jag kan tänka mig att när det är alkohol inblandat så blir det nog ett väldigt högt grupptryck. Att man måste dricka för att passa in, man måste dricka för att ha roligt med dom andra. Det tycker jag låter helt sjukt i min hjärna. Pressen att man måste dricka för att passa in i min hjärna låter helt sjukt.
Eller dricker man för att det är rebelliskt, att det är förbjudet och kanske lite coolt att göra saker man egentligen inte får göra.
Vad har ni för åsikter om att dricka som tonåring?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glad Valborg på er! Jag är inte den som firar Valborg utan jag ser det mer som en vanlig torsdagskväll.
Jag är otroligt trött och tänker ägna kvällen genom att titta på massa filmer och bara mysa. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stallet och hjälpa Hanna på tävlingen. Kommer antagligen vara där hela dagen så jag får se hur mycket inlägg jag får iväg.
Natti på er!

Likes

Comments

- bild på gårdagens middag på Strandgatan
Hej Hej på er! Igår direkt efter skolan så gick jag till Strandgatan för att träffa en blivande samarbetspartner inom bloggen och youtube. Var verkligen jätte mysigt och prata framtidsplaner. Man vill bara sätta igång direkt med arbetet.
More info is coming soon!
Igår kväll jag hur trött som helst, har varit det hela veckan och vet inte riktigt varför jag är såhär trött. Jag har inte ändrat på någonting. Går och lägger mig samma tid, äter nästan samma tid och rör mig lagom mycket. Skumt!
Idag har jag ett NP prov att göra. Jag var sjuk en gång på ett prov som jag ska ta igen nu. Provet är i svenska så det är nog inga problem
Annars är det en vanlig skoldag att se fram emot.
Bara en dag kvar sen har jag långhelg! UNDERBART!

Likes

Comments

Jag tipsar

- jag är väldigt glad över alla ni som följer mig på INSTA. Försöker att uppdatera dagligen med bilder för eran skull! - LittleLadyI

Likes

Comments

Jag tipsar, Musik
YOU & ME ( FLUME REMIX )

​Tycker att den här videon är så underbar. Allt passar så bra ihop, låten och videon. Lätt en ny favorit låt! TIPSAR VERKLIGEN!

Likes

Comments