Hauls

Mycket snyggt blev det idag ifrån TORP. Var mycket folk då jag och mamma kom på att det är ju skyltsöndag idag. Men ganska mycket ändå fick vi med oss hem. Jag fick ett par snygga nya ridbyxor, en vit mössa och strumpor ifrån HÖÖKS från mamma. Tack mammi!
Lite rea kläder ifrån H&M. Billigt billigt!
Blev även lite inne på Gina Tricot också. Sen lite annat, prydnadssaker och strumpor.

Här har ni mina nya ridbyxor ifrån HÖÖKS, är dom inte för snygga! Svårt val var det då jag hade tre att välja mellan men dom här passade bäst till mina stövlar så dom fick det bli, sätt även bäst på och var skönas
t!


Likes

Comments

Vaknar runt halv tolv med ett leende på läpparna. Idag är det första advent, och jag vaknar bredvid min bästis. Kan det bli bättre. Det kan det, för jag och mamma ska till TORP köpcentrum och handla. Jag ska försöka få tag i några nya kläder. Börjar att bli trött på mina kläder i garderoben, dom funkar ett tag sen blir det antingen för kallt, för varmt eller så tröttnar man.
Skulle verkligen behöva ett par nya jeans och ett varmt sätt till stallet. Är riktigt kall nu ute, märkte det igår att jag började frysa, och det är klart man inte ska gå runt i flera timmar och frysa.Julmusik spelas i radion, ingen vit fin snö än men snart kommer den nog och det är inte långt kvar till jul nu!

Likes

Comments

Det märks så tydligt nu att jag har varit upp längre. I över 12 timmar har jag hållit mig vaken och har inte haft en avslappnad stund en ända gång. Börjar att slumra med ögonen i soffan här med Ebba. Får se hur länge jag orkar vara vaken mera.
Sitter och kollar på 22 Jump Street som går på 4:an. Har ju sätt den några gånger och är alltid lika bra.
Imorgon är planerna åka till köpcentrumet Torp och shoppa lite. Behöver lite nya kläder, börjar att bli jobbigare och jobbigare att hitta kläder på morgonen. Sen ska jag plugga och förbereda mig inför kommande skolveckan.


Likes

Comments

08.30 lämnade jag lägenheten i stan och åkte ut till upphärad för att kolla Tamas nya stall. Var ett otroligt mysigt och öppet stall mitt i skogen.
Där tror jag definitivt att stor trivas. Och bästa med allt var att det finns en paddock med staket runt där jag kan träna löst med Tama istället för i snöre.
11.25 så lämnar jag stallet i upphärad och åker hem för att värma upp mig lite. Mina tår är svinkalla efter att ha varit ute i kylan.
11.50 så åker jag vidare efter några minuter i värmen hemma till brätte för att möta upp Hanna som ska tävla.
15.20 startar Hanna och Tequila 60 cm tävlingen. Lite mer övning och sen är dom ett topp trimmat ekipage.Nu packar jag om i till att gå hem till Ebba där jag kommer att spendera natten. Ska bli så sjukt mysigt, vi har inte haft tjejmys med bara oss två på jätte länge nu!

Likes

Comments

Bekännelser

Jag blir väldigt blyg när jag är med en kille jag tycker om

Jag älskar verkligen kramar, finns inget bättre än att krama personer som man tycker om

2 saker jag inte kan leva utan - mascara & korta strumpor

(bild1)

Finns inget bättre en att gå barfota


Sommaren är bästa årstiden


Samlar på - Victorias Secret bodymist & underbara bilder som blir minnen för livet

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag, och går bara några timmar i skolan idag enligt mitt schema. Sen är det HELG! Den här helgen kommer inte bli som andra helger. Imorgon ska jag till Tama i hennes nya stall, direkt efter att jag har varit där så åker jag till brätte ridklubb för att hjälpa Hanna med tävlingen. Efter några timmar i olika stall så åker jag hem och duschar, sätter på mig mysiga kläder och drar till Ebba. Vi ska ha lite systermys med sleepover och gos

Likes

Comments