Klockan är snart tio på kvällen och jag har precis gått in. 
Jag har varit ute och fotat åkern som har varit täckt av dimma. 
Det är så fint när dimman lägger sig över åkern som ett vitt täckte. Jag var bara tvungen att fota. Men min kamera var urladdad, så man får ta det närmaste. Så min mobil kom lite till användning. 
Här är dom bästa bilderna! 

En Maskros

Mitt hår och dimman i bakgrunden 

En bild som inte är retuscherad  

Det jag hade på mig

Dimman som ni serDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Dagens Outfit Består Av:

Min kjol från H&M 79:-
En vit tubtopp från GT 59:- Likes

Comments

Åskan är över mig, precis över mig här i stugan. Jag måste vara konstig men jag gillar faktiskt när det åskar och blixtrar. Jag har ingenting emot det så länge det bara håller sig undan och inte är på mig hela tiden. 
När det började regn så var det ganska tydligt att det skulle börja mullra i himmelen över mig. Så jag satte mig i gungan ( om man vill kalla det de ) och satte på musik på låg volym för att sitta och blunda i detta muller. 
Just nu lyssnar jag på en ny favorit låt som jag har fått. 
Likes

Comments

Jag o Ebba var vakna ganska länge inatt för att se på Dear John, våran favorit film. Jag fick inte ut några tårar men jag hade gärna velat det. Ebba fick ut några tårar och det var så mysigt, när man satt bredvid henne och snyfta. 
Ja, vi sov över. Vi sov i neder sängen och så fick pappa sova på soffan inne i det större huset. 
Han skulle på svensexa med sina kompisar idag. Hoppas att dom har roligt. 
Vädret är lite tråkigt. Det ser ut som om det ska börja regna hela tiden så man blir lite lurad hela tiden om att det ska börja regn. 
Så man vet inte vad man ska hitta på.

Likes

CommentsLikes

Comments

Jag har slappat hela dagen. Varit ganska mycket själv idag. Lite tråkigt faktiskt men det har varit okej. 
Jag tänker nog ta en promenad lite senare på kvällen för att gå ut och gå lite. 
Varit kokhet idag i luften, jag har legat inne och sovit och sen suttit ute och solat. 
Nu under eftermiddagen så har jag fotat alla djur på ängen precis utanför vårat hus. Eller ja, det var en svart katt och det gulligaste jag sätt, en rådjursmamma med ett kidd. Bilderna vet jag inte när dom kommer, men jag ska försöka lägga ut dom så fort jag kan ladda upp dom på datorn. 

Ätit precis som ni ser. 


Likes

Comments

För dig som har sätt Titanic och tyckte att den var bra, då ska du se Winters Tale. Den är så sjukt fin, vi såg den på en svenska lektion och t.o.m några killar kollade och tyckte att den var bra och sevärd. 
Jag tycker att handlingen är super fin verkligen kanske det skulle varit lite mer romantiskt i slutet eller att man fick se vart han tar vägen och vart han hamnar. Den är en typisk romantiskt film. Om du kanske inte tycker om så mycket romantik så är det faktiskt slagsmål med i filmen. 

Fantasy, Romantik, Drama, Äventyr är allt som behövs för att göra en film bra. Sen får den en liten bonus för att den fina vita hästen är med! 
Likes

Comments