Vi var precis varit och ätit middag hos mormor. Jag fotade lite på maträtterna som vi fick. Mormor hade lagat jätte god mat ( som vanligt ) fick de lite lyxigt med 3 rätters middag.

Började med grönsakssoppa

Efter det blev det potatis med pepparrotskött med sås


Efterrätten hade mormor gjort créme brulee med hallon och blåbärDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndag, helgen är slut och det jätte tråkigt tycker jag. Måndag imorgon ( längsta dan i skolan ) har aldrig gillar måndagar för att då är det 5 dagars skola och då vet man att ser är långt till helgen. 
Jag har sovit gott, vi gick och la oss vid typ 2 tiden. 
Kollade på " Familjetrippen " andra gången jag såg den faktiskt. Den var lika bra som vanligt. Vi åt upp hela marabou oreo och nu går vi på marabou jordgubb istället. 
Vi sov på golvet vilket var väldigt mysigt. Klart så sov vi på madrasser men annars sov vi på golvet. 
Idag ska mamma,pappa och jag bort till mormor för att äta middag vid 16.00. Bloggar säkert om det sen. 
Fint väder idag får se om jag går ut och fotar. 

Likes

Comments

Dags för en liten bildbomb från när vi gick runt spikön. Mysigt med den varma vårkänslan. Har har ni bilderna.
 
 
 
Kommentera Om Vad Ni Tycker Om Bilderna

Likes

Comments

Ni ser på rubriken vad jag åt. Fish and chips var super gott, bara att fisken var väldigt varm. 

Sen kommer Hanna för att sova över, tänkte att jag ska städa lite på mitt rum innan hon kommer. 
Vi ska förmodligen ut och gå ( och självklart ta kort ) sen ska vi slappa och kolla på tv. 
Får se vad som händer! Bloggar mer sen

Likes

Comments

Bekännelser
Framtiden

Framtiden för mig ser ganska ljus ut tycker jag fast det beror på vad jag går för linje. Om jag väljer hästlinjen så kommer min framtid att vara hästar och det vet jag att mitt liv inte kan bli helt klart om inte hästar finns med. Sen vet jag inte om jag vill ha det som hobby bara. Det är nog det jobbigaste ska jag ha det som jobb 24/7 eller ha det som hobby bara. Har inte kommit på det än. Sen så har jag väldigt mycket mål inom ridsporten som jag vill nå. Men om jag inte väljer hästar blir det nog kanske fotografering eller inredare. Men som jag ser på min framtid i huvudet så tycker jag att den ser ljus och fin ut. Det är klart att det kommer små gropar men dom tar man sig lätt upp ur. 
Min högsta önskan är ju att få en egen häst och har varit det i alla år jag kan minnas och jag vet att den blir sann en dag. 
Men tills dess så väntar jag på dagen som det händer! Likes

Comments

Dags att gå till O'Learys har aldrig varit där men alla säger att maten ska vara så god! Har äntligen fått på mig ett par högklackade skor, gud vad jag har saknat att gå i högklackade skor. 
Today's OutfitLikes

Comments

Fredagsmys med mamma och pappa. Blir hemmagjord pizza och bra film till " Now You See Me " tredje gången jag ser den nu. Alla är trötta så vi får se om vi orkar se klart hela. Pizzan smakar väldigt bra får jag säga. Tack bästaste föräldrarna som lagar så god mat. Sen imorgon så har jag några små planer. Runt 12 ska jag, pappa och farfar till O'Learys ( stavas ) och äta middag. Sen kommer Hanna vid  15.00 tiden för att sova över ( sleepover party ) vi ska relaxa och snacka om typ allt imellan himmel och jord. Sen kommer vi kanske få ha kvällen för oss själva då både mamma och pappa ska ut! Yeah!!!!!!

Här har ni pizzan! 
Före och efter bild
Likes

Comments