Konstiga saker har hänt idag. 

Jag vaknade av att jag hade på mig en en klänning. Och jag somnade inte med den! O jag drömde att jag tog på mig en klänning. 

När jag o Alice gick till skolan såg vi en tjej som hade exakt likadan mössa som jag hade. O det är typ 1 på miljonen att man har samma mössa. 

På hemkunskapen så hittade vi en död larv i maten. Men vår lärare envisades med att det var en grodd! 

Alla mina ikoner på min dator har försvunnit. Inte bra! 

Äcklig mat i skolan! Mos med fiskbullar!

Få se vad som händer här näst!

Min nya canada snow mössa! 
På mig o Cia ????
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mysigt med mamma på torp, får se vad jag kommer hem med idag! 
Önskelista 
Nya skor
Kläder
M.M
???????? Ses!! ??????

Likes

Comments

Red igår, gick jätte bra. Fick Alina (bästaste hästen) hon var lite seg ibörjan. Sen hoppade hon till för hon inte ville gå först men då tryckte jag till med ytter skänkeln och då gick det mycke bättre, hon blev piggare sen och travade på som f*n. Trodde ett tag att hon skulle börja galoppera. Roligt då jag inte hade något spö. 
Jag brukar ju rida på tisdagar samma tid men det hade hänt något så jag fick rida igår istället. 
Sen så fick jag ett messa från min ridlärare (Linda) att ifall jag o min grupp vilja byta till måndag istället. Så jag börjar på måndag, jätte roligt, för jag tycker att våran nya ridlärare ( Marika ) som är duktig och det kan vara kul att få höra hur en annan person tänker o tycker om mig, hur jag rider och hur jag sitter på hästen. Fick mycket beröm igår.
Och jag kan lära er en liten hemlis om ni vill höra, så när man rider snett igenom så kolla en meter ifrån skylten. Då kommer man helt perfekt. 
Jag och Alina är helt perfekta för varandra, hehe, men hon är lungt och snäll och lat. ( Jag och lata hästar passar ihop, konstigt jag vet ) men om hon blir till salu så köper jag henne, jag lovar, eller tillsammmans med Hanna eller någon annan. 
 
Hoppas ni tyckte om inlägget. 
Skrev det på tekniken (vi bygger drakar)
I grupp, jag, Alice, Ebba o Claude.
 !!! Gammmla bild !!!

 

Likes

Comments

Bekännelser
Alla personer har drömt någon gång i sitt liv som är helt underbart, en såhär lång dröm som bara vill ska fortsätta o fortsätta! 
Jag skulle vilja förklara drömmen för er men kommer inte riktigt själv ihåg. 

Hoppas ni drömt något bra 
Inatt !
????????Have a good day????????

Likes

Comments

! Bildbomben med bästaste syster !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild från förra veckan
 
'
 
 
 
! Hörs !

Likes

Comments

Jsg vet inte varför jag inte har skrivit, har varit en sådär vecka med dåligt o bra! 

Måndag
Måndagar är inte min favorit dag direkt men det går, som vanligt hade vi tråkiga lektioner ( vi har faktiskt inga roliga lektioner på måndagar ) sen efter skolan så skulle ja o Ebba va hemma hos henne! O det var som vanligt. Skulle hem vid 20.00 så dom skulle följa mig hem, o då mådde jag inte bra, sen när vi gick ner för trappan så spydde jag två gånger! 
Så det var bara att gå upp igen o in på dass! Sen fick pappa komma o hämta mig! Sen var det inge mer med de, spydde inge mer sen! ( konstigt)

Tisdag
Var hemma för det som hände igår, så jag slappade o pappa var hemma för han hade feber o var krasslig! Så det blev ingen ridning för mig! :(

Onsdag 
Nästan lika dan som igår! Gick inte till skolan då jag inte ville riskera något! 

Torsdag
Yeah, äntligen gick jag till skolan, Alice o jag tog följe som vanligt annars var det typ en helt vanlig dag, idrotten var rolig med basket träning!

Fredag
Nästan samma sak där fast utan idrott! 
Det var en slappar dag för alla var typ lite speedade o slöa! ;) hehe, på hemkunskapen gjorde vi pannkaksrulle, typ en ungspannkaka som man rullar ihop med köttfärs! Det var faktiskt ganska gott! 
Följde med Ebba hem o lovade att jag inte skulle spy igen hemma hos dom. Vi gick ut o fotade lite på kvällen, blev jätte fina kort ska vissa er sen med en bildbomb!
Jag sov över, vi sov på soffan ( helt underbart ) var faktiskt ganska trötta så vi gick o la oss vi typ runt 00.00! 

Lördag
Vi vaknade vid 9.00 o åt frulle vid typ 13.00 ( helt normalt ) sen så slappade vi typ hela dan! 
Sen på kvällen så badade vi i hennes badkar ( fick låna bikini ) 
Vi badade typ i 2 h o pratade! Har inte suttit i ett badkar på mer än 3-4 år nu! Insåg just hur mycket jag saknade det! Så jag sov över då med! På soffan som var ännu mysigare att sova i! 

Söndag
Gick hem tidigt! O myste med familjen! Gjorde inte så mycket, jag spelade sims o kollade på tv:n! Hehe, fyrkantiga ögon! Likes

Comments

Ebba är till tillbaks i skolan! Mysigt att ha alla sina systrar här nu. Måndag är inte min favoritdag direkt, den är alltid så lång o tråkig med alla lektioner. Men det bästa med måndagar är att vi har 40 min rast, så jag o Ebba sitter vid pianot och Claude o Alice sitter o spelar Need For Speed ! 
Måndags Mys
Likes

Comments