Julebordet er en god anledning for de ansatte til å bli litt bedre kjent, og til å møtes på en annen arena enn den vanlige arbeidsplassen. På jobben er det lett at man havner litt for mye i sine roller og at derfor er vanskelig å bli kjent med personen bak stillingstittelen.

På julebordet får man mulighet til å lære mer om familie og interesser, samtidig som man blir bedre kjent med kollegaenes personlighet.

Det å leie buss til julebordet er praktisk på mange måter og flere bedrifter velger derfor denne løsningen. Mange ønsker å la bilen stå når det er julebord, og en buss kan derfor gjøre det mer praktisk å komme seg til og fra selskapslokalet.

Ved å benytte en buss til julebordet øker man med en gang utvalget i selskapslokaler. Dette gjelder spesielt rundt hvilket sted man ønsker å ha julebordet på. Der man tidligere er avhengig av å være sentralt eller med annen tilgang til offentlig transport, kan man nå benytte selskapslokaler på et mindre sentralt sted. Dette kan ofte være langt hyggeligere da man får oppleve litt nye og ukjente omgivelser.

Trivselen om bord på bussen er også en viktig del. Her blir man gjerne sittende sammen med kolleger man kanskje ikke snakker så mye med til vanlig, og får nå mulighet til å bli kjent utenfor de vanlige arbeidsoppgavene.

Det er også ofte litt spenning i luften når man møter kjente og ukjente kolleger til fest, og ved å kjøre buss sammen før arrangementet starer, skaper man et gjerne samhold som kan være med å gi en god start på kvelden.

En annen fordel med å benytte buss til julebordet er at man slipper at oppmøtetid blir spredt. Ved at alle må møte opp utenfor jobben klokken fem slipper man at noen sitter hjemme og «varmer opp» til klokken 20:00, mens andre er på plass klokken 18:00.

Samtidig er det også praktisk for å avslutte julebordet mer samlet. Om man har julebord i et sentralt område, er det naturlig at flere av deltagerne trekker ut mot ulike nattklubber og utesteder etter hvert som kvelden går sin gang. Om man må ta buss for å komme seg hjem er det naturlig at flere venter på denne og holder sammen med kollegaene ut kvelden.

Det finnes mange busselskaper som tilbyr leie av buss med sjåfør til julebord, seminarer og andre firmaarrangement. Her finner man ulike avtaler slik at man får en løsning som passer godt til antallet deltagere på julebordet, hvor arrangementet skal være og hvor lenge den skal vare.

Likes

Comments

Når man skal drive eget firma er det mye å følge med på. Forretningside og produktutvikling skal være på stell, nettsiden må fungere, markedsføringen må oppdateres og økonomien og regnskapet må være i orden.

For å kunne holde seg oppdatert er det derfor lurt å følge litt med på hva de ulike ekspertene sier. Under har jeg samlet noen linker til blogger og nettsider som jevnlig poster nyheter og oppdateringer innen administrasjon, markedsføring, digital, økonomi og regnskap.

Christoffer Hovde – Ledelse og Kommunikasjon

Christoffer Hovde blogger om moderne ledelse, forretningsutvikling, HR, nettverksbygging og endringer i næringslivet.

https://christofferhovde.com/

HansPetter.info – Sosiale Medier og Digital Markedsføring

Hans-Petter Nygård-Hansen blogger om mediehusene, digitalisering, markedsføring, sosiale medier og kommunikasjon. Her finner du også podcasten MediaPuls.

https://hanspetter.info

Nettpilot – Netthandel, Wordpress og Søkemotoroptimalisering

Nettside og blogg med informasjon knyttet til Wordpress og netthandel, søkemotoroptimalsiering og annonsering i Google.

https://www.nettpilot.no/

InboundBloggen – Innholdsmarkedsføring

Inboundbloggen.no leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

http://blogg.markedspartner.no/

Azets Blogg – Regnskap og Økonomi

Blogg fra regnskasbyrået Azets om regnskap og bilagsføring samt annen bedriftsøkonomi. Bloggen skriver også om lønn og HR, teknologi og strategisk ledelse.

https://www.azets.no/blogg/

MPR Gruppen - Regnskap og Revisjon

Følg med på endringer i lover knyttet til aksjeselskap, regnskapsføring og økonomiføring. Holder deg oppdatert med frister og retningslinjer i sitt nyhetsbrev.

http://www.mprg.no/

Digitall – Regnskap og IT

digiTALL AS tilbyr et komplett spekter av papirløse regnskapstjenester for alle typer næringer. Dette er deres blogg om digital regnskapsføring og moderne IT-systemer for bedriftsstyring.

http://digitall.no/blogg-artikler

ProduktivNorge – Getting Things Done

Konseptet «Getting Tings Done» er dokumentert av David Allen og handler om å få dine ideer, planer og prosjektstyring ut av hodet og ned på papiret. Nettsiden Produktiv Norge drives av Morten Rørvik som har vært gjest blant annet på Praktisk Info med Jon Almaas og God Morgen Norge.

https://produktivnorge.no

Konverteringsbloggen – Digital Annonsering og Optimering

Når man tenker på internett, og nettmarkedsføring er det lett å tenke at man bør ha mest mulig trafikk. Vel så viktig er det at nettsiden konverterer i registreringer og salg. På konverteringsbloggen finner du tips for å forbedre dette.

http://www.konverteringsbloggen.no/

Innovasjonsbloggen – Innovasjon Norge

Innovasjonsbloggen er Innovasjon Norges blogg om nærings- og innovasjonspolitikk.

https://innovasjonsbloggen.com/

Likes

Comments