Hi læsere!

Som I nok ved er dette mit første indlæg, her på bloggen. Dagens emne er street art.

Jeg var for en uge siden i Næstved centrum, hvor min veninde og jeg tog nogle billeder af street art malerier rund om i byen. Næstved er en super flot by i sig selv, men den har også det kunstneriske plus: Street art. De fleste steder er maleriet placeret på gavlen af legligheder, så når man kommer kørende eller gående på shoppetur kan man betrakte de flotte og inspirerende mønstre og farver. Street art i Næstved bliver man aldrig træt af. Malerierne bliver skiftet ud jævnligt, og med stor variation af farvevalg, motiver og temaer.

Min veninde og jeg nåede desværre ikke at se dem alle, men vi har dog en yndling iblandt. Det er, det forholdsvis lyserøde på Grønvej ved togbanerne. Vi så billedet på lang afstand, og måtte lige tage et kig forbi. Da vi kom frem, så vi et billede fyldt med farver, aktion og kreativitet. Vi blev straks betagede af det brede tema fyldt med detaljer. Hver gang vi kastede det et blik, opdagede vi nye og tankevækkende detaljer.

Næste gang du er i Næstved ville jeg helt klart anbefale, lige at tage dig lidt ekstra tid til, til at beundre den smukke by og dens kvaliteter.

XOXO Egebjerg <3

Likes

Comments