Idag fick det blir en riktigt mysdag hemma hos mamma, lite vin & jacuzzi gjorde kvällen perfekt. Så vi sover kvar här ikväll & imorgon blir det andra roligheter och eventuellt lite shopping för min del. Hoppas ni har det lika mysigt som mig 💛

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

lyckligt lottad, verkligen.

Jag tror att jag har fått världens bästa schema, är alltså ledig(!!) på onsdagar och fredag, känns så himla skönt då jag kan ligga och plugga hemifrån vilken tid som helst istället för att gå upp 7 varje morgon, underbart!

Jag och Marcus tänkte nu sätta på beauty and the beast, som vi såg på bio och vi älskade den. (eller, jag älskade den) och sen ska vi väl ta natta. Imorgon ska jag träffa Nea och ha lite spa dag och bara mysa, välbehövligt!

Likes

Comments

världens finaste lilla skrutt

Nu har vi landat hemma hos mamma efter våran roadtrip, så nu ska vi grilla och bara mysa hela kvällen.
funderar på om vi ska hitta på något spontant imorgon, så först måste jag bara övertala Nea, haha.

Likes

Comments

HUR galet är det inte att jag ska bli gudmor i februari?!
Min allra bästavän (även kusin) är en jävla superwoman som ska få en liten mini, så himla häftigt och mäktigt. Ska lära lillan alla hyss jag kan 😄

Skolan har dragit igång igen och jag är mer än redo för att kriga mig igenom detta sista år, blir nog ganska lätt med alla knäppisar som jag kallar vänner. Har så himla roligt med dom så detta kommer säkert gå galant!
Imorgon blir det en liten roadtrip och ingen är mer glad på livet är mig 😃

Likes

Comments

min sommar har vart väldigt händelserik, mycket skratt och mycket tårar.
Kan inte förstå att jag om ett par veckor börjar sista året i gymnasiet, det känns verkligen som igår när jag började ettan och undrade vart jag hade hamnat. Men det känns samtidigt skönt att börja igen, få lite rutiner tillbaka och få det gjort! Jag har även förlovat mig med mitt livs kärlek, gjort om massa i lägenheten, drog på en spontan tur till ullared, spenderade en vecka på kusten & lärt känna nya människor. Så det har vart en ganska bra sommar, men jag är ändå ganska taggad på hösten. (en bra ursäkt till att gå i stora tröjor och inte bry sig om hur man ser ut riktigt)

Men nu ska jag njuta av dom sista dagarna på det sista sommarlovet i hela mitt liv, hoppas ni har det lika bra som mig!

Likes

Comments