Åter en ny fantastisk resa med mitt SIXTYDAYS fototeam. Ännu en katalog & posters gjorda och vi längtar att se vad Joakim kan skapa för magi med alla våra bilder. Michaela var som vanligt så professionell att vi bara står och tittar när hon presterar som den toppmodell hon är , en fantastisk tjej med så mycket drivkraft och sådan perfektionist , en fröjd att se henne agera framför kameran . Vi har så kul, och alltid händer det ngt......som får oss att skratta och njuta av varandras sjuka humor.

Jag brukar alltid säga att det viktigaste är att ha kul, och det säger jag fortfarande. För att åstadkomma så bra resultat som möjligt så ska det vara harmoni och många skratt.

Vi skapade magi och alla ville göra alla nöjda, resultatet blev fantastisk och det känns så himla kul.

Nu tar det nästan ett år innan vi publicerar bilderna och jag kan knappt hålla mig.

STORT TACK till vackraste SIXTYDAYS modellen MICHAELA SAVIC för otroliga prestationer ännu en gång så himla bäst. STORT TACK till min SIXTYDAYS fotograf som alltid levererar magi tillsammans med oss. "always" you......Joakim 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att få skapa fotokonst med världens bästa fotograf och modell? Vi njuter alla med att få fram det bästa av det bästa och vi känner att vi fungerar och arbetar i himlen med att bara ha kul och vara kreativa. Många skratt och humor är ett måste såklart. Det ska synas att vi har kul. Vi gör vad vi alla älskar , inte förrän då skapas magi med bilder.

Jocke och Michaela ni är fantastiska, och tack för att ni ställer upp på alla mina galna ideer.

Låt oss nu pryda väggarna med våra underbara tavlor och låt oss hoppas att dessa blir lika omtyckta som "rock & romance " serien blev detta året.

Likes

Comments

Alltid glad när man ser hur mina återförsäljare skyltar SixtyDays kläder och inredning.

Sedan fotar min vän Annamalin fantastiska bilder så man kan njuta lite extra mycket.

Imorgon måndag och denna veckan händer det en hel del. Jag önskar allt går i positiv anda och en nystart både här och där.

Godnatt

Likes

Comments

Vår fina vovve Messi gick bort i bröstcancer för ngr månader sedan, och saknaden efter henne är verkligen tung.

Men nu har vi fått en ny Messi som kommer att ha sin egen personlighet. Han är tuffare och ser ut som en nallebjörn.

Mys.

Likes

Comments

Yes I love to do what I love.

But nothing of this could happen whitout my team. I want to give special thanks to My friends Jocke & Michaela to give me the inspiration and make me happy with this photos & catalogues. Thanks also to my factory in Portugal for having patience with me and my details.

Now let's see what COPENHAGEN FASHIONWEEK says about my new baby.

THANKS TO ALL.

DENIM & ASTROLOGY

Likes

Comments

Att min nya jeanskollektion skulle innehålla astrologi var redan för mig bestämt när min första tanke att besöka fabriken i Portugal var ett faktum. Har sedan ung ålder alltid fascinerats av himmel och stjärnor och sedan jag fick på mig mina första Puss&Kram jeans visste jag Att jag en gång i livet skulle få ihopa dessa två i en korg. Det är aldrig försent. Detta blir en rolig katalog som jag tror många får mycket att läsa om, och givitvis kolla på bilderna som nästan alla mina nära och kära vet jag brinner för. Katalogerna kommer att ges till alla som besöker Oss på mässan i Köpenhamn . Äntligen min första JEANSKOLLEKTON , tagit 5 år och nu är den här. Vad vore en garderob utan ngr favvo jeans, jag gjort allt för att detta ska bli era Jeans som ni inte vill vara utan.

" what is life whithout a jeans that we Love , what is
Life without astrology, we are Stars in our own way" Efty kvist


Likes

Comments

Likes

Comments

Alla dessa roliga appar i mobilen , tänk om man kunde ha 3 mobiler o fylla allihopa med roliga PHOTOSHOOP appar så kul det hade varit då, gärna ngr timmar till på dygnet så man kunde leka med bilder......och fonter. Tänk om man kunde göra fototapeter hmm , så mycket det finns att göra och så lite tid.

Ska köpa en ny mobil idag med bättre kamera så jag kan ta coola bilder i Indien. En dag önskar jag ta med mitt fototeam till vackra Indien, hade varit så fantastiskt att göra en katalog där och givitvis ngr tavlor. Tänk alla färger och människor. Man måste drömma för att drömmen ska gå i uppfyllelse en dag. Vem vet en dag kanske......

Likes

Comments

Nu var det dax för ännu en katalog och jag fick samla ihop mitt SIXTYDAYS PHOTOTEAM för att göra och skapa magiska bilder. Denna gången skulle vi göra fotokonst me och vi alla såg framemot att kunna skapa tavlorna i en mystisk härlig  miljön, har man ett Sådant team och miljö så kan man knappast misslyckas , mycket ögonkärlek att vänta in.

Jag kan bara säga att jag är så nöjd med att kunna få arbeta med sådana talanger och energifyllda människor , jag är så lyckligt lottad och tacksam. 

De ger mig sådan energi att kunna vara kreativ och jag behöver dom omkring mig för att lyckas skapa. OM  de bara visste hur viktiga de är.......kärlek till dom. 

Spelar ingen roll om jag designar fantastiska kläder om jag inte har bra fabriker som levererar, och det spelar ingen roll om jag stylar jättefint om jag inte har modellen el fotografen som levererar. Så dessa magiska bilder skapas av oss tillsammans och ingen av oss hade kunnat göra detta utan varandra. Jag är lyckligt lottad. Massa skratt och humor såklart blir att vi har kul ihop. Vi är alla fokuserade och har jobbat 06.00-...till solen gick ner och sedan lite till..hmm! Vi alla brinner för de vi gör och det är så härligt att ha skapat detta underbara team.

Joakim stenbock jag är så glad att vi hittat varandra, du betyder massor och ditt engagemang och brinnande intresse ger mig energi. Sedan får du en guldmedalj för att du står ut med alla mina detaljer. Vi är lika i mycket.

Michaela du är en fantastisk modell att jobba med, så mycket energi och så grymt vacker, du smittar av din positiva ådra och leendet på läpparna är där fast vi jobbar 10 Tim i sträck. Du är mitt energiknippe och jag är imponerad av dig och din talang.

Mette du var saknad.

Tacksam för er alla, och jag ser framemot ännu fler vackra bilder . Nu är det dax att packa om väska och åka till mässan i Stockholm där vi för första gången ställer ut på FORMEX. Anne marie och Lina befinner sig i Berlin och gör sig redo för största modemässan i Europa . Spännande och vi får hoppas vi får se och följa dom med ngr bilder .


"Alone you Can do much, together you Can make magic"


Efty Kvist
Likes

Comments

Blev inte mycket julpynt el firande hemma iår, barnen fick fira med mina föräldrar och min man fick sköta om mig med alvedon och ipren. Blev dock lite julpynt som min man fixade till, han kan om han vill

Nästa jul, nyår och 50 årsdag firar vi förhoppningsvis i värmen. Längtar redan.

Likes

Comments