Okay det bliv nytårsaften dem fra den gammel efterskole holdte fest og bliv ved med at sende mig snaps af at de havde det sjovt og sådan noget, jeg bliv ked af det så jeg tænkte jeg ville sende en video hvor jeg sagde at jeg ikke kunne forstå hvorfor der var andre som ikke gik på den efterskole mere.. Men valgte at slette den igen..

- Simone

Husk at følge mig på Instagram: simonefrieboe

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg savner dem stort set hver dag. Jeg savner mine veninder og venner, og min dejlige kontakt gruppe.. Nu skal jeg op i dag, i min oso opgave håber på det bedste

God dag alle sammen

Kram Simone

Likes

Comments

Det er svært at bare skifte efterskole midt i et år især når folk ikke vil lære en så meget at kende og taler grimt til en. i starten ville jeg bare tilbage men kommer jo aldrig tilbage til den efterskole.. Et stort skidt fra en idrætsefterskole til en efterskole for ordblinde.. Man savner dem men man bliver at få bygget nye venskaber op men det er svært fordi man kender dem ikke så godt, også at få en roomie som ikke vil åbne sig op for en så er det lidt svært at være på det værelse man bor på når man skal være der.

det her er lidt nyt for mig så derfor er der ikke så meget :/

ses næste gang

Likes

Comments