PANCAKES AND A DAY AT HOME

Gårdagen var väldigt väldigt lång så idag när jag vaknade upp efter att ha fått för lite sömn så var jag rätt trött och kände mest för att gå och lägga mig och sova ända fram till lunch, haha. Nu när jag har ätit frukost och fått vaknat upp ordentligt så känner jag mig dock lite piggare och jag vet att så fort jag kommer igång med dagen så kommer energin komma tillbaka. Även fast jag tror att min energi kommer komma tillbaka så känner jag inte för att åka till gymmet idag så istället kommer jag vara hemma och förmodligen se på en massa film, baka lite och handla inför den kommande veckan. Göra sådana där typiska söndags-sysslor, och självklart även krama om mamma lite extra mycket idag. :)

Till frukost idag så gjorde jag en stor hög med carobpannkakor som jag sedan toppade med boveteflingor, hallon och hemmagjord chokladsås. Lyckades väldigt bra med pannkakorna idag så det gjorde mig jätteglad, hihi! Superduper gott verkligen.

CAROB PANCAKES

Ingredienser:

För 10 små pannkakor

  • 2 dl vetemjöl
  • 1½ dl vegetabilisk mjölk
  • 1 banan*
  • 1 msk carobpulver
  • 1 tsk bakpulver

*Skalet ska vara fläckigt och så tunt som möjligt. 

Utförande: 

Blanda alla torra ingredienser med varandra. Mosa bananen och blanda sedan ihop den med de torra ingredienserna. Tillsätt vätskan och rör om till det blir en jämn smet. Det ska inte finnas några bananklumpar! Stek till pannkakor i en stekpanna uppvärmd på en temperatur lite över medel (jag steker på 7 av 12). Vänd på pannkakorna när ytan har blivit lite bubblig.

Gillar

Kommentarer

sofhie.m,
De ser helt sagolika ut!
sofhie.shapemeup.se
maja.frick97,
åh vad gott! Hur gör du för att få så många och fluffiga pannkakor? När jag gör mina så blir det typ 4-5 stycken och helt platta :( Kram!
www.healthymaja.devote.se
elvirafrolin
,
Du kanske använder för lite mjöl? Testa mitt recept och se om det blir samma sak. :)