ICE-CREAM TIME!


Ni måste väl tro att jag är helt knäpp som gör glass nu och ja kanske är jag det. ;) Dock var det inte så kallt imorse och jag hade frysta bananer som behövdes ätas upp så jag tänkte; ja men varför inte göra glass då? Det var riktigt länge sedan ju! Glassen jag gjorde blev en jordgubb/hallon glass och jag toppade den med mer jordgubb, kokosflingor och black strap molasses. Åhhh alltså det var så gott och jag önskar verkligen det kunde vara plusgrader hela tiden igen så jag kunde äta detta varje dag, haha. Om ni känner för glass någon gång ska ni absolut testa denna!

JORDGUBB/HALLON GLASS

Ingredienser:

Frysta bananer (innan du skalade de och la in dem i frysen så ska skalet ha varit prickigt)
Frysta jordgubbar
Frysta hallon

Utförande:
Se DENNA video men istället för kakaon skär du jordgubbarna och hallonen i mindre bitar och har ner.

// You might think I am totally weird for making ice-cream now and yes maybe I am. ;) It wasn't so cold this morning though and I had some frozen bananas that had to be eaten so I though; why not make some ice-cream then? It was such a long time ago! The ice-cream I made today was with a strawberry/raspberry flavor and I topped it with more strawberries, shredded coconut and black strap molasses. Ahhh it was so good and I really wish that it could be warm all the time again so I could eat this everyday, haha. If you feel like making ice-cream sometime you have to try this one!

STRAWBERRY/RASPBERRY ICE-CREAM

Ingredients:

Frozen bananas (before you peeled them and put them in the freezer the skin should've been spotty)
Frozen strawberries
Frozen raspberries

How to:
See THIS video but instead of the cacao you slice the strawberries and raspberries in small pieces and add it to the bowl.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229