2 INGREDIENT CHOCOLATESAUCE


Trots att jag har lagt upp recept för alla de hemmagjorda såser jag gör så är det fortfarande flera som frågar hur jag gör dem så därför tänkte jag ännu en gång lägga upp recepten för dem. Jag tänkte börja med chokladsåsen jag gör. :)
Den är så sjukt god och det är min absoluta favoritsås att servera till pannkakor, våfflor, glass, bakverk - ja allt sånt där! Dessutom innehåller den bara två ingredienser och är så enkel att göra.

Här är receptet:

Ingredienser:

Flytande sötning (exempel: agave sirap, molasses)
Kakao

Utförande:
KALL SÅS: Ha ner alla ingredienser i ett glas och rör om till det blir en sås. Är det svårt att röra om för att du märker att såsen blir för tjock har du i antingen lite vatten eller mer flytande sötning.
VARM SÅS: Ha ner alla ingredienser i en kastrull uppvärmd på låg värme. Rör om till det har blivit en sås.

//

Even though I have posted the recipe for all the homemade sauces that I make I still get questions about how I make them and because of that I thought I would share the recipe for them once again. Starting with the chocolate sauce that I make. :)
It is super yummy and it is my absolute favorite sauce to serve with pancakes, waffles, nice-cream, baked goods - Yeah pretty much everything like that! Also, it is just made out of two ingredients which make it really simple to make.

Here's the recipe:

Ingredients:

Liquid sweetener of choice (for example: agave syrup or black strap molasses)
Cacao powder

How to:
COLD SERVE: Add all the ingredients in a glas and stir until you have a sauce. If it is hard to stir and you notice that the sauce are getting to thick you add a tiny bit of water or more liquid sweetener.
WARM SERVE: Add all the ingredients to a pan heated on low heat. Stir until it has turned in to a sauce.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229