Snubbla över en fet låt på fejjan idag, blev tvungen att posta den här, det va fan riktigt länge sen jag hörde en svensk rappa me sånt skönt flow..

Bästa som hänt Sen ja hörde aki första gången..

 

Flippp!

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att få ca$$h för att skriva en blog låter som ett skämt, även om det stämmer så är det ändå ett stort skämt då folk bara skriven en massa egoistiskt skit om sig själva och vad dom kosumerar osv..

Sånt som ingen egentligen vill läsa, dock så verkar folk inte ha något bättre för sig än att snoka runt i andras tankar bara för att man oftast saknar något i sina egna. Något jag själv skulle vilja börja skriva lite om är hur vi lyckas begränsa varandra. Då menar jag mesta dels psykiskt, speciellt med hjälp av ett par mellenium av dålig teater samt med senare tid av ännu sämre skåde spelande genom Tv.

Ett prakt exempel på detta är hur vi ibland kan typ ha skådespelare som idoler och ibland till och med gud förklara vissa av dom här psykopatiska individerna.

Detta är något VI dvs var och en av oss borde tänka igenom ett gäng gånger för idag kan vi alla spela in våra liv IRL utan några jävla skådespelare, dessa människor (skådespelare) borde likt dinosaurierna dö ut naturligt utan att någon märker det...

 

 

Likes

Comments