Catching up

Olen kuin puolivahingossa pitänyt miniloman blogistani. Ei haittaa, päinvastoin se on tehnyt oikeastaan aika hyvää. Välillä tulee aikoja kun työtä on monipuolisemmin ja niinä hetkinä on tärkeää osata priorisoida käyttämänsä aika sen mukaan mikä tukee omia tavoitteita parhaiten. Pointtina ei ole olla kiireinen vaan tehokas ja tuottava, mennä aina eteenpäin eikä junnata paikoillaan. (Ellei siis nimenomaan halua pysyä paikoillaan.)

Blogini ja tekemiseni sosiaalisen median kanavissa tukevat aina työtäni. Tarkemmin määriteltynä ne ovat suoranaisia työkaluja jotka mahdollistavat urani kehityksen enkä siksi koskaan vähättele niiden arvoa tai niiden eteen laittamiani työtunteja. Vaikka rakastan kirjoittamista, on se ensimmäinen asia josta tingin kiireessä. Tosi asiahan on ettei suurimpiin tavoitteisiini ole koskaan kuulunut tulla todella suosituksi bloggaajaksi, ja olen ollut siitä aina hyvin rehellinen. Blogini on kuitenkin oma kanavani jonka kautta pääsen tuottamaan haluamaani sisältöä, niin visuaalista kuin verbaalista. Saan jakaa ajatuksiani ja toimintatapojani, toimia joillekin inspiraationa niin ihmisenä kuin työni puolesta, pääsen jakamaan luovan alan ja muunkin työelämän kommelluksia ja onnistumisia. Blogini on minulle kokonaisuudessaan hyvin tärkeä, sillä haluan ensisijaisesti jakaa matkaani teidän kanssanne.

Töiden puolesta olen saanut reilun viikon aikana toteuttaa muutaman kuvauskeikan, niin yksityshenkilöille kuin artistillekin, olla mukana musiikkivideon stailauksessa ja rakentanut myös uusia kotisivuja itselleni. Näiden konkreettisten töiden lisäksi olen käyttänyt paljon aikaa kotisivujeni suunnitteluun ja sen kokonaiskuvan hahmottamiseen mihin suuntaan olen työni puolesta lähdössä, saadakseni kaiken tekemiseni tukemaan tuota matkaa entistä paremmin. Yksi konkreettinen asia joka ei tällä hetkellä tue elämääni tai rakentamaani uraa on se että blogini ja valokuvaustyöni sijaitsevat erillisillä sivuilla, sillä kuten sanottu, en ole vain bloggaaja, vaan myös luovan alan toimija ja intohimoinen valokuvaaja-stylisti. Olen enemmän monipuolinen oman elämäni yrittäjä kuin bloggaaja ja haluan tehdä siihen entistä selkeämmän eron. Sellaisen joka välittyy vahvasti muillekin kuin itselleni. Tämä ei liity millään tavalla ajatuksiini bloggaamisesta tai muista bloggaajista, vaan yksinkertaisesti selkeyttää omaa tekemistäni.

Tämän lisäksi odotan malttamattomana uuden työkuvion alkamista. En tiedä tarkalleen mikä on se hetki kun asialle painetaan kaasua ja kovaa, mutta aion olla hyvin vamistautunut ja valmiina tuohon koitokseen. Olen tästä enemmän innoissani kuin mistään pitkiin aikoihin, sillä edessä on juuri niitä asioita joita kohti olen tehnyt takapuoli ruvella töitä.

Olen minä vapaa-aikaakin ottanut itselleni pikkasen, jopa yhden hurjan viikonlopun mittaisen. Kyseinen viikonloppu oli minulle kuitenkin hyvin tärkeä, jopa symbolinen, sillä ensimmäinen kunnon kesäpäivä merkitsi minulle elämäni ensimmäisen Kallio-kesän alkua, ja samalla kokonaan uuden elämänjakson - jota odotin jo pitkään ennen Kallioon muuttamista.

Viime kesänä pääsin tasan kerran viettämään päivää Teurastamolle. Se oli lähestulkoon ainoa kerta jolloin silloinen kumppanini suostui lähtemään viikonloppuna tekemään jotain mitä minä halusin vapaa-aikanani tehdä, siten että se ei ollut kompromissi jostakin mitä molemmat haluavat. B-Side Bar:ssa oli tuolloin Beyonce-kemut joita en suostunut mistään hinnasta jättämään välistä. Paikalla ollessamme sydämeni pakahtui tunnetulvasta. Tunsin olevani kotona, niin itse paikan kuin paikalla olleiden ihmisten vuoksi, sekä kokonaisvaltaisen tunnelman. Sen piti olla yksi kesäni kohokohdista, juuri yllämainituista syistä. Totuus kuitenkin on että jos oma seura on vääränlainen, täysin ristiriidassa sen suhteen mitä itse fiilistelet, et voi saada kokemuksesta sellaista kuin saisit muussa tapauksessa. Muistan myös haaveilleeni että asuisimme jossakin aivan kävelymatkan päässä Teurastamosta ja sydämeeni sattui kun tiesin ettei silloinen kumppanini tulisi koskaan tuota minulle suomaan edes väliaikaisesti.

Nämä tuntemukset mielessäni, en suinkaan katkerana vaan tavallaan menneeseen peilaten näin kesän kynnyksellä, halusin viettää ensimmäisen vapaan kesäpäiväni juuri Teurastamolla. Tänä lauantaina olin paikalla omana itsenäni, fiilistelin vapaasti ympärillä olevia ihmisiä, tunnelmaa, tuoksuja, tuntematta itseäni typeräksi siksi ettei seuralainen pysty ymmärtämään samoja tuntemuksia. Niin onnellisena ja kiitollisena että saan asua tänä kesänä kävelymatkan päässä Teurastamosta.

Ensi viikonloppuna Teurastamolla on juurikin kyseiset Beyonce-kemut jälleen ja mikään ei tule pitämään minua poissa sieltä. Suosittelen teitäkin tsekkaamaan menon.

Jotenkin kaikki mitä lähiviikkoina elämässäni on tapahtunut tukevat syvimpiä ja suurimpia unelmiani. Silloinkin kun on hetkiä jolloin tunnet ettet vallitsevan elämäntilanteesi vuoksi voisi jotakin unelmaasi saada toteen, tekee universumi jatkuvasti töitä unelmiesi puolesta - mutta vain mikäli itsekin teet ja jaksat uskoa niihin. Minä en olisi juuri tässä nyt mikäli emme olisi päättäneett erota ja minä pistää paukkuja enemmän uraani. Siitä hetkestä kun lakkasin hakemasta hyväksyntää työlleni ja tavoitteilleni ihmiseltä joka ei niitä koskaan ymmärtänyt ovat silmäni auenneet niin monelle muulle ihmiselle joka minuun uskoo ja heitä on koko ajan vain enemmän.

Jonkin kohtalonomaisen kautta sain myös Kalliosta asunnon joka on ensi näkemältä tuntunut täysin minun kodiltani, ja vaikka muutostani on jo useampi kuukausi, olen kodistani järjettömän kiitollinen joka ikinen päivä.

Toivon että pääsen pian jakamaan enemmän tulevista tuulista kanssanne, mutta siihen asti, jatkakaa unelmienne jahtaamista ja pitäkää sydämenne vahvana!

Rokrok! / Eeva

PHOTOS: Eeva Roots

DENIM SHORTS: Levi's Vintage / MADLADY

SWEATER: FILA / Urban Trade Finland

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ilari
ilari,
no voi vittu se pitkä fiilis teksti sit hävis 😟
Anas
Anas,
Love those shorts!
Regards.
<a href="https://www.neverpayful.com">Neverpayful.com</a>
<a href="https://www.dealswithin.com">Dealswithin.com</a>
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @eevaroots

Instagram eevarootsInstagram eevarootsInstagram eevarootsInstagram eevarootsInstagram eevarootsInstagram eevarootsInstagram eevaroots