Header

Inne på Dessies blogg kan man vara med och tävla om festivalpass och bussbiljetter ner till Bråvalla i sommar! Jag har vart med och tävlat, var det du också!
Det är två biljetter så man får ta med sig en vän
www.dessies.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något jag verkligen älskar är poliser. Det är människor som jag hyser fruktansvärd stor respekt för. Varje gång jag möter en polis slår mig alltid tanken om jag gjort nåt fel, kört fel eller betett mig illa, jag blir nästan lite rädd. Men med de ständiga tankarna i mitt huvud förstår jag ju också varför jag alltid tänker efter en gång innan. 

Alla har väl någon gång dragit repliken "min pappa är polis och han kommer och tar dig om inte du är snäll"  i skolan som liten? 

Jag tycker den svenska polisen gör ett väldigt bra jobb, klart att de finns gånger som de kanske hanterar en situation fel eller missar viktiga delar, men vad mer kan man egentligen kräva, alla är vi ju människor. 

Jag vill bli polis, jag vill verkligen. Just nu är det något som jag känner verkligen skulle passa mig, hur jag tänker och beter mig. kan ni tänka er vilket roligt yrke det är. Att man både får hjälpa människor, få respekt på ett helt nytt sätt och faktiskt finnas till när andra behöver en som mest. När det dessutom finns en möjlighet att kombinera det yrket jag verkligen känner för, och hästar så känns det som att min framtid är rätt klar. Jag bryr mig inte om skitlöner och jourtimmar, trivs man så trivs man och då klagar man inte. 

Kan bara tänka tanken att få rida runt i en storstad, gå med kravallpolisen ut med hästarna, det ruset, shit. 

Det finns väldigt många människor där ute som saknar respekt för poliser, iallafall bland oss ungdomar, men jag tror att de människorna saknar respekt för andra med mer makt än dom i allmänhet. Precis som på samma sätt som man har vänner som totalt saknar respekt för sina föräldrar och sådana får man alltid ha överseende med, för alla kan inte vara likadana. 
Likes

Comments

Hela bloggen har haft lov, inte bara jag. Helt ärligt känner jag bara att de är jobbigt att blogga just nu. 

Men för att summera den tid jag vart borta så ska jag väl berätta att jag haft ett fantastiskt lov med massa sol, härliga vänner och sena kvällar. Även gjort slut på precis alla de pengarna jag tidigare ägt och shoppat ett massa fint till sommaren. Redan bosatt mig i min långa gråa kofta och svarta långkjol. Har även spenderat väldigt mycket tid i bikinin ute på verandan och solat, och man ser faktiskt lite skillnad.

Hoppas ni har haft det bra så hörs vi när jag orkar. Puss

Likes

Comments


Trots att det börjar lida mot månadens slut valde jag att shoppa upp nästan alla min pengar som fanns kvar. 

Lite nya sommarkläder, strumpor, smink och hårvård. Väldigt värt ändå, visar när det kommer!

Puss,E

Likes

CommentsTrevlig middag och firande hemma hos Jennie i lördags.

Uppdateringen har som vanligt legat på botten. Helt enkelt inte orkat bry mig, ledsen för det. Har iallafall haft en väldigt trevlig helg med nära och kära. Nöjd är bara förnamnet! En hel del saker som pågår i skolan just nu. Både dags för nationella och en massa annat som ska in. Förvänta er inte att bloggen kommer ligga på topp, det kommer när jag har tid! 

Puss, E


Likes

Comments"Jag skulle ge dej allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så"

Från J

Likes

Comments

Likes

Comments


Blev av med min käraste ägodel på en fest i lördags. (dvs mina hörlurar) Utan dom känner jag lite som Maria Montazami gör utan läppstift, rädd, naken, exposed, nervös osv. Men såg iallafall nu på Dessies blogg att hon tipsade om en sida som hette Macskal där man också fick 15% rabatt (tills imorgon klockan 23.00) om man uppgav hennes namn som rabattkod. Helt perfekt

Köpte alltså nya lurar för totalt 124kr än för 299kr som de kostar i stan i butik, nöjd?  Ja

Annars då, skolan rullar på inte så mycket mer än förberedelser för nationella proven just nu så är ganska nöjd med tillvaron förutom det faktum att jag får sova en timme mindre om mornarna nu. Snart är det helg och då väntas inflyttnings- kombinerat födelsedagsfest tillsammans med bästa Jennie och massa bra vänner. Längtar!

Puss,E

Likes

Comments