Ja. Vad ska man säga? Helt plötsligt började jag med blogg. Oj. Hemma hos min moster satt jag där i soffan ( och gör det nu ) och tänkte på vad jag skulle göra. En blogg. Vilken rolig idé. Så jag laddade ner Nouw eftersom det är typ den ända sidan jag vet ahah. Designade min blogg lite snabbt, och skriver nu detta inlägg.

Oj nu tog jag i lite va. Nejmen. HEJ! Jag heter Wilma Eriksson och bor i Iggesund med min familj. Den består av mamma,pappa och min stora syster. Fast hon bor typ hos sin kille. Jag är 13 år gammal. Jag fyller år den 19 september. Så jag blev ganska nyligen 13.

Egentligen har jag ett ganska tråkigt liv. Jag går i skolan, är med kompisar och sen på kvällarna kollar jag på serier. Kul. Men ibland händer det väll att jag gör något roligt. Eller tänker på nått jag bara måste få ut mig. Som att jag inte fattar hur en kaffe maskin funkar. Det är konstiga grejer det där.

Aja nu när jag suttit här i typ 10 min och vart fett tråkig så ska jag nog sluta nu. Vi får se hur detta går helt enkelt.

Byeee

Följ mig på IG - @eerikssonwilma

Likes

Comments