Yoga på kvällen ✔️

Allmänt

Ojoj hörni vad klockan vart mycket nu. Jag vill inte lägga mig för då är helgen typ slut. Idag har jag jobbat så ja det blev ingen riktig helg den här veckan. Nu är det bara söndag kvar och ja den dagen kommer ju gå lika fort som alla andra. Måste nog ändå gå och lägga mig snart så kan jag försöka ta mig upp tidigt imorgon bitti istället.

Ikväll blev det såklart mellomys. Riktigt dåligt utbud av låter ikväll, förutom Samir och Viktor, seriöst det var den enda låt som var bra. En riktig party låt helt enkelt! Älskar den. Dansade till den när dom gick direkt till final, det var dom värda efter att varje gång gått till andra chansen och sen till final, så direkt till final var ju hur bra som helst.

Jag har slappat på soffan nu hela kvällen, kollar på det jag älskar mest, youtube. Jag körde faktiskt lite kvällsyoga innan med, hur duktig? Har kört yoga nu 5 dagar. Påminner mig om att jag måste fylla i min kalendern med så jag har koll på allt jag gör. Imorgon blir det träning också, ben och mage och lite yoga som uppvärmning.

Vi hörs imorgon puss god natt.

86% procentig choklad, så gott. Bör ju äta minst 1 ruta varje dag, mörk choklad är bra för kroppen.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 286 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram