Work Work

Allmänt

God morgon, jag har varit vaken sen 08.00, först vaknade jag vid 05.00 och tänkte vad skönt sova 3 timmar till, men problemet var bara att jag var superpigg. Jag var så trött igår när jag kom hem, tror jag somnade vid halv 12 igår och det är ovanligt tidigt. Var orolig att jag inte skulle vakna idag för att jag var så trött men då betyder ju det att när jag vaknade vid 5 så var jag ju utvilad.. Somnade inte ens om, inte direkt, men efter en stund och det är självklart det blev väldigt mycket jobbigare då att gå upp. Skulle gått upp vid 5.. Haha nej då hade jag aldrig pallat.
Idag har jag laddat kaffet på jobbet, känns som att det kommer behövas. Igårkväll jobbade jag med Moa för första gången helt själv, gick superbra, vi hade det hur lugnt som helst. Brukar va så när det är VM, alla sitter hemma och kollar på tv. Många som laddar inför midsommar nu med så då är det alltid lite lugnare.
Har iallafall varit på jobbet sen kvart över 9. Allt är färdigt inför öppningen vid halv 12, vi är så duktiga. Idag behöver inte göra mycket mer för imorgon är det sista dagen sen är det stängt över midsommar så då ska vi som sagt var ligga lågt med produceringen. Skönt, bara stå och laga mat och städa idag.

Min kaffekopp matchar kebabben.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Kalmar

Gillar

Instagram