Värsta natten på länge

Allmänt

Åh då var det min tur att bli sjuk. Trodde så stenhårt på att jag skulle klara mig, inte haft någon tendens alls på att ens känna mig lite halv krasslig. Igår slog det till, med buller och bång. Så fort jag satte mig i bilen och skulle köra TILL jobbet så fick jag någon jobbig klump i halsen som ej gick att få bort. Tänkte att det kanske bara var för att jag var trött. Under hela kvällen igår så bara gick jag på jobbet och längtade hem till sängen och ville sova.
Väl hemma så slängde jag mig i sängen. Var helt utmattad. Ont i hela kroppen och jag ville bara sova så att detta onda skulle försvinna, men det gjorde det inte. Tvärtom. Vaknade på natten av att jag skakade som ett asplöv. Jag bara låg och skakade och spände mig. Började gråta för att jag frös så mycket och trodde jag skulle få en hjärtinfarkt eller något om jag inte slutade spänna mig. Det gjorde så ont. Väckte älsklingen försiktigt, han vaknade nästan direkt, bad han hämta en filt och lägga på mig. Der blev genast bättre dock blev jag extremt kissnödig just då men ville verkligen inte gå upp för ville få upp värmen. Lyckades tillslut somna om. Vaknade sen efter någon/några timmar, ville inte titta på klockan ifall det skulle vara morgon snart för då vet man att man måste gå upp. När jag vaknade då igen så var jag inte frusen, tvärtom, då var det dygnsurt i sängen, jag svettades så mycket. Trodde jag hade kissat på mig först men kände genast att nuuuuu måste jag gå på toan. Det var sååååå skönt. Fick ont i magen dock för det är inte bra att hålla sig så länge. Somnade om, vaknade på morgonen och halsen kändes bättre. Feber hade jag och allmänt seg och öm i kroppen. Skulle jobbat längre idag men vi beslutade de att jag bara ska jobba så som schemat säger så satsar vi på att jag kan jobba ifatt några timmar nästa vecka istället, så att jag blir frisk fort. Vill inte vara sjuk, har inte tid med det. Stör mig så fruktansvärt, när jag har varit duktig och druckit ingefärashot, mina vitaminer och ja allt sånt och så blir jag sjuk och inget hjälper nu.
Nu ligger jag i sängen, älsklingen kom hem för en stund sen, han har varit och bowlat med en kollega. Så nu ska vi sova, eller ja han sover och jag ska försöka. Börjar vid halv 2 imorgon så det är bra då får jag lite sovmorgon.

Har bara legat på soffan hela kvällen och tittat ifatt allt jag brukar titta på. Skönt att Stella har varit trött med, hon fick vara hos svärföräldrarna idag eftersom jag inte visste hur länge jag skulle jobba så jag hämtade upp henne efter jobbet.

Håll tummarna nu för mig allihopa att jag mår lite bättre imorgon, alltid värst på kvällarna så just nu känns allt bara skit. Hoppas hoppas det går över.

God natt allihopa. Puss.

Dagens lunch på jobbet, gyrossallad, det var typ det enda jag åt i början, sen tröttnade jag och då åt jag alltid kyckling nästan men sen idag och igår har jag ätit gyros, mums mums.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 292 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram