Värk i hela kroppen

Allmänt

Idag har det varit full rulle på jobbet, eller jag har haft saker att göra hela tiden, så det är skönt då går tiden lite fortare med :) Så nu kopplar jag av med en kopp kaffe, och grämmer mig för att jag har ont i axlar, rygg, armar och ja allt ungefär.. Så det ska bli riktigt skönt med ett helkroppspass idag på gymmet.. Känns fortfarande inte som att jag kommit igång med gymmet.. Jag får inga muskler, det händer inget bra med min kropp, det går bara allmänt dåligt just nu... Man får aldrig köra dom grejerna eller använda dom grejerna man vill för det är alltid en jävla massa folk... Men jag tror det beror mycket på sömnen med och oregelbunden mat osv.. Så det blir nog bättre sen.. Men tycker det är svårt att hitta nya övningar med, och jag vågar typ inte köra det jag vill köra på gymmet för det känns som alla bara dömmer en.. Men men får väl ta för mig mer och våga ta plats :)
Måste sätta mig ner någon dag och skriva ihop ett eget pass för andra grejer, för nu har jag ett schema för hela kroppen som jag ska försöka köra 2 gånger i veckan, men sen är det ju 3-5 dagar till som jag ska göra något av ;)
Så det ska jag försöka göra och skriva ett till schema, haha blir en jäkla massa scheman men det är bra för då går man efter det och testar på om det känns bra så då bara kör man på :)

Haha vilka problem jag har ...
Hjälp mig någon hehe..

Denna övning ska jag börja köra, tror den är jäkligt bra, förbättrar nog balansen och koordinationen mycket med :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram