Valborgsfirande & födelsedag

Allmänt

Igår hade vi en sån trevlig kväll. Tyvärr så kom inte syrran och hennes kille, det var sån lång kö på bron så hon hade fått motorstopp 6 gånger innan dom ens kom till bron så hon vågade inte chansa eller inte motorstopp utan den bara dog den klarade inte av den kön. Det var lite tråkigt men men så är det ibland. Vi började grilla och bi blev precis färdiga innan ovädret kom. Herregud vad det blixtrade och åskade. Regn i mängder med. Det var ett tag sen.
Det blev jättegott iallafall, älskar grillat. Skulle kunna äta det varje dag, och vi ska äta rester idag så det blir kanon.
Vi ringde och bjöd över svärföräldrarna med till middagen men dom var ute och åkte. Dom kom till kvällen iallafall när vi skulle fika så det var trevligt. Innan vi började fika så hade vi en skattjakt. Det står ju födelsedag i rubriken. Det var nämligen så att vi firade pappas födelsedag, låååångt innan han fyller år. Han fyller i oktober så ja det var långt innan. Han har länge sagt att han skulle vilja ha en högtryckstvätt. Den har man ju mest användning för under vår och sommar så vi köpte en till han förra helgen och så gav vi den igår. Då fick han gå på skattjakt och han hade ingen aning. Han trodde nog bara det var en rolig lite grej. Så glad han blev, det blev väldigt lyckat.
Sen efter så blev det fika, ananaspaj såklart och så spelade vi spel, med andra ord - kändisar. Vi körde tjejerna mot killarna och tjejerna vann båda två gångerna, så roligt!
Alla åkte hem vid 12 hugget så det var en lång men härlig kväll.

Idag var det älsklingen som stod för frukosten. Han fixade amerikanska pannkakor, eget initiativ så duktig.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 470 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram