Vad finns i min sminkväska?

Allmänt

Har fixat ihop en ny sminkväska, har länge haft ett stort paket på mitt rum med massa nytt smink som jag inte har rört, men har lagt i det i en ny sminkväska nu och den är det tänkt att jag bara ska använda när jag ska sminka mig lite finare ;) På jobbet behöver jag inte vara så jätte uppsminkad! ;) Så det hoppas jag att jag får använda snart någon gång då haha ;) Massa fina bra saker :)


Allt är från märket NYX, eller det mesta iallafall, märkt att många använder det så det borde vara bra :) Och det är inte så farligt dyrt heller :)

Längst till vänster är det en kajal/ögonbryns penna tror jag det var hehe.. Bredvid en borste till puder eller rouge, bredvid den är det puder foundation, bronze rouge, borstar, sen en blush, typ av rouge tror jag haha, är ingen expert på detta... sen en läppstift penna typ, eller det är färg på den, har inte testat men den ska vara som läppstift :) Sen ögonskugga, en kajal penna med både tunn och tjock pensel, foundation, concealer och en borste :) Så det är det som finns i min nya sminkväska, sen två läppstift till men dom är inte med på bilden men det är ett rosa och ett rött stift :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram