Ups & downs...

Allmänt

Idag har verkligen varit en sån dag då allt bara har gått emot mig... Ingen ork i kroppen alls, är helt slut i kroppen och huvudet.. Orkade inte göra någonting efter jobbet.. La mig i soffan, började titta på farmen sen trolljägarna och sen biggest loser så blev 1-2 timmar slappande framför tvn.... Skulle tränat men nej orkade inte..
Varit en såkallad down dag idag. Inte lust med någonting.. Behöver verkligen helgen som kommer, vila...
Men vet ni vad som hände med mig vid halv 6? Jag kom till insikt och tänkte: varför ligger jag i sängen? Varför är jag inte på gymmet och tränar och försöker nå mina mål? Jo Erika du är helt enkelt för laaaaaat! Då blev jag förbannad på mig själv... Då bytte jag om till träningskläder och stack iväg till gymmet och vet ni vad? Det blev ett sånt jäkla bra träningspass!! Tog ut mina agretioner på gymmet, pumpade mig till max! Körde inte helt slut på mig, eller jo medans jag höll på men tänkte med på att vila mellan varje övning så jag kunde varva ner sen körde jag järnet igen, och något som är så himla underbart är när det är andra på gymmet och verkligen berömmer en och tycker man är stark. Det triggade igång mig ännu mer så kunde köra ännu hårdare!
Och stretchade för en gångsskull med, ordentligt! Måste bättra på min rygg och hållning så försöker bli mer rörlig i ryggen för känner att den tar stryk mycket, särkilt på jobbet så måste stärka den!
Så är hur nöjd som helst med det sena träningspasset! Det blev en ups ;) tillslut.

Nu har jag gjort mig förtjänt av sängen;) Skulle vara skönt att somna tidigt så ska försöka :)
Sovmorgon imorgon så det är skönt!

God natt på er!

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 174 visningar

Gillar

Instagram