Uppfräschning av sovrummet

Allmänt

Nu var det ett jäkla tag sen igen. Men ja det är som det är ibland, jag har verkligen inte haft någon motivation alls till att skriva något även att jag har massor att skriva om med valparna men ja vi gör ett nytt försök.
En rolig sak som inte har med valparna att göra som vi har gjort eller nej inte vi utan Tobias. Nu får jag äntligen ha han hemma ett tag igen, så skönt.
Han fick iallafall ett ryck i måndags, han åkte in till stan och köpte färg.
Vi har pratat länge om att måla om sovrummet, så när jag kom hem i måndags och såg fram emot en skön nattsömn i sängen så fick jag tänka om haha, det blev soffläge för oss båda. Då hade han bara grundmålat och flyttat på allting i hela sovrummet så ja det var helt kaos. Sen målade han första lagret på tisdagen sen var han tvungen att ha mer färg och det köpte han igår och sen målade han färdigt igår. Vi sov på soffan inatt med jag ville det hehe även att det typ var färdigt men ja allt skulle ju på plats osv.
Det blev hur bra som helst, alltså jag älskar färgen! Jag vill ha den färgen på alla väggar här nu. Det blev alltså grymt fint. Det blev ett helt annat sovrum. Den färgen innan jag vet inte ens vad det vad? Gråvit eller någon konstig färg och sen hål i väggen och ja bara tråkigt det kändes verkligen inte som ett mysigt sovrum.
Kolla bara på dessa före bilder och sen efterbilder, jag är kär! Färgen är från Beckers och heter oliv.


Ja ni ser ju. Alltså vad ska jag säga? Den är perfekt och matchar fint med tapeten. Älskart!

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 583 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram