Underbara helg

Allmänt

Hallå alla fina, hoppas ni sovit bra inatt och att eran helg börjar bra. Jag är inte helt 100 än, men det känns alltid jobbigast på morgonen innan jag kommit upp. Nu har jag varit uppe någon timma och det känns bättre, ska bli skönt med en lång dusch senare. Har lite att göra nu under dagen. Jag ska strax åka till köpstan och handla lite. Sen berättar jag mer om vad vi ska göra idag.

Skönt med helg nu iallafall, gårdagen gick fint, kändes bättre och bättre ju närmare hemgång det blev. Trodde det skulle bli en jobbig kväll men det var lugnt. Det var bara på lunchen som jag fick en ordentlig hostattack så jag kunde inte stå i kassan, det kliade i halsen och jag fick inte fram ett enda ord. Usch det var obehagligt, kändes som jag skulle hosta upp inälvorna haha. Det gick som tur var över efter ett tag men jobbigt var det.

Ligger i soffan och tittar på... Svampbob hihi, det var länge sen. Vi har ju Disney Chanel och alla dom kanalerna men det är så sjukt dåliga program där nu för tiden.. Alltså tycker barn det är roligt? Vad hände med alla program som jag såg när jag var mindre? Så mycket bättre utbud då. Tycker jag. Sen är ju inte jag ett barn men iallafall hihi. Älskar barnprogram.

Nej nu måste jag sätta fart. Vi hörs senare.
Puss.

@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram