The weekend is over

Allmänt

Godkväll på er älsklingar. Nu är helgen typ slut för denna gången. Det var ju tråkigt. Denna dagen har verkligen varit en chilldag deluxe. Det är rätt sjukt att från ena dagen till den andra så har jag inte lust att göra någonting. Eller egentligen har jag lust men hade ingen ork idag helt enkelt. Jag gjorde allt igår och idag har jag tittat på massa nya filmer på Netflix, eller inte nya men dom var nya för mig, deppig för att snön bara fortsätter att komma och det är sjukt mycket snö nu. Vad hände. När kommer den försvinna. Skulle ju egentligen tränat i helgen men jag vågar inte riktigt med axeln. Den gör fortfarande ont, kan inte lyfta den utan att tänka på att jag ska lyfta den. Åh så jobbigt.

En sak som jag har gjort idag som var väldigt duktigt: skottat upp hela ”uppfarten”. Det var så himla mycket snö så jag kände att jag var tvungen. Det tog ca 30 min. Ni ser sen på före och efterbilden. Tror ni att det fick hålla sig så fint länge eller? Nej det tig väl en halvtimma ungefär. Sen var det fullt med snö igen. Efter att älsklingen hade kommit hem så kom en med traktor och plogade vägen lite så det var ju bra. Det snöar nu igen så ja, hej hej snökaos imorgon.

Börjar vid halv 2 imorgon så det är skönt. Har smort min axel med eller älsklingen gjorde det åt mig, så snäll. Jag hoppas det går över till imorgon, jag vill börja träna igen. Det är nu! Helst igår haha. Det blev ju iallafall en bra promenad igår men det känns inte som samma sak.

Hoppas ni haft en fin helg iallafall, ni som inte har snö (vilket jag tror alla har i landet) hade velat bo där annars. Detta gör mig så deppig.

Puss på er.

Ni ser ju skillnaden på bilderna, sol på den ena, icke sol på den andra.
Dessa byxor jag har på mig alltså hur sköna. Dom går upp över naveln, jag älskar det, då hålls magen på plats hihi. Sen finns det knyte nere vid benen med. Så skönt eftersom dom var ganska långa så hålls dom uppe där man vill ha dom.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 327 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram