The sun is shining

Allmänt

God förmiddag allihopa, idag skiner solen! Det kom ingen snö som tur är :) Kan hållas lite till, vid jul kan det snöa lite men inget snökaos tack :)
Idag när jag vaknade så kändes det inte som att jag sovit något först, har drömt så himla jobbiga drömmar inatt så har inte fått den sömn jag behövde.. Den här helgen flög dessutom förbi som en raket! Vart tog den vägen? Den försvann helt enkelt haha :)

Stella är lite jobbig idag med, eller jobbig men envis rättare sagt, varit ute med henne två gånger, hon har ätit mat men ingen morgon bajs än... Ser att det varit på gång hela tiden när vi varit ute men sen är det något annat som blir intressant.. Jag blir så stressad för hon måste göra det sen innan jag ska åka till jobbet annars kommer det hända en olycka inne innan Tobias kommer hem.. Han jobbar sent idag så då hinner hon verkligen göra på sig...
Så ska snart ut igen, hon har tuggat på ben hela morgonen med så nu måste det vara på gång!
Tror hon släppte sig nyss med i soffan, fy fanken vad det luktade haha :)
Så nu är det nog på gång snart hoppas vi :)

Kollar på svenska Hollywood fruar, har fått koppla in datorn i tvn så jag kan titta på Viafree för på viaplay finns inte alla säsonger.. Riktigt konstigt eftersom att viafree är gratis och för viaplay så betalar vi och då finns inte ens alla säsonger.. Konstigt tycker jag..

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 75 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram