Tacolördag

Allmänt

​Varit en mysig lördagkväll. Efter sist vi hördes så gick jag ner och la mig på soffan och tittade på massa klipp på youtube. Det är kvalitetstid för mig, bara ligga på soffan och titta på massa roliga youtubers. Hann färdigt med alla innan jag skulle börja med maten. Som rubriken lyder så stod det tacos på schemat idag. Var ett tag sen nu och det är ju aldrig fel, det är ju alltid gott. Älsklingen var hemma lagom tills att maten började bli färdig. Hällde upp ett glas vin till mig och älsklingen tog en öl och en cider. Vi tittade på några avsnitt av Seinfeld och sen tittade älsklingen lite på hockey på telefonen och då startade jag youtube igen. 

Vid halv 9 ungefär så tittade vi på Gladiatorerna istället, hade spelat in, mycket skönare att titta på något tv program när jag spelat in för då kan jag spola förbi all jäkla reklam. Ett bra avsnitt. Älsklingen blev trött så han och Stella har gått och lagt sig och jag sitter på mitt rum och dricker lite vin.

Har en jäkla massa påsar och julklappar i mitt rum som jag egentligen måste packa upp snart och jag hade tänkt ta tag i det idag... Men ja jag vet inte. Kanske börja lite? Som sagt jag brukar vara mest produktiv på kvällarna/nätterna. Så får se hur jag gör. Spöktimmen podden är iallafall med mig som alltid. 

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 249 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram