Svärmor på besök ☕️🤍

Allmänt

Varit lite tyst här nu ett tag men ja jag har inte haft så mycket för mig. Förutom igår, då vad svärmor här. Hon hade med sig lite goa frallor så vi åt det tillsammans och jag bakade lite i tisdags så då blev det lite fika med. Huvudsaken till att hon kom till mig var att hon skulle hjälpa mig lite. Eftersom jag inte jobbar så mycket så att jag skulle klara mig så måste jag stämpla. Alltså det har varit ett sånt orosmoment för mig eftersom jag har fått men för livet när det är massa praktiska saker som måste fixas. Det är så jobbigt. Men jag tror att jag kan börja slappna av nu, för det gick faktiskt bra igår. Skrev först in mig på Arbetsförmedlingen så att jag kunde anmäla mig till a kassan också. Det gick bra. 5 minuter efter att svärmor hade åkt så var det någon som hörde av sig och frågade om jag ville börja jobba på en restaurang i Hultsfred haha. Det gick snabbt som sagt men jag tackade nej och sa att det inte passar sig i min vardag och att jag har ett jobb. För så är ju fallet, jag har ju jobb men just nu är det vid behov och sen till sommaren så blir det heltid. Tycker det är så sjukt att man måste göra hur mycket som helst för att få hjälp. Man ska betala massa pengar för att ha någon form av säkerhet sen när man väl behöver hjälp då är det en jävla djungel.
Men ja jag tror jag har koll nu, har redan fyllt i aktivitetsrapport till Arbetsförmedlingen som ska skickas in i början av nästa månad så ja det är ju så gott som klart. Så det har jag koll på hur jag ska göra så det är skönt. Nu är det bara att invänta a kassan att få besked därifrån. Jag har ansökt om ersättning från och med igår då men jag kan inte skicka in för denna veckan förens veckan är slut.
Sen så behöver dom anställningsbevis med från cafet som jag är på nu, så jag hörde av mig till min chef igår och hon var så snäll och fixade det direkt. Så jag ska åka dit idag och hämta anställningsbeviset så jag kan skicka in det idag. Så ja ni hör ju det är aldrig lugnt här för min del, det är alltid något orosmoment och ja sorgen gör ju inte allt mycket bättre.
Men jag hoppas det ska kännas bättre nu när allt förhoppningsvis faller på plats 🤍

Så svärmor och jag löste det bra tillsammans 🤎


@ eerikahallberg

  • Allmänt

Gillar

Instagram