Supergoda frallor 🍞

AllmÀnt

Vilket underbart vÀder det har varit idag. Solen har lyst hela dagen, ÀndÄ rÀtt kallt ute men sÄ friskt. Vi kom upp i rÀtt bra tid idag Àven fast jag hade sÄ otroligt svÄrt att somna. Flera nÀtter i rad sÄ har jag somnat vÀldigt sent. Det gÄr verkligen inte, jag fÄr ingen ro. Men igÄr och idag nÀr jag har suttit ner en stund sÄ har jag för första gÄngen pÄ lÀnge kÀnt mig trött, igÄr somnade jag till och med i soffan i nÄgra minuter. Idag kÀmpade jag för att hÄlla mig vaken och lyckades.
Jag har hÄllit igÄng idag hela dagen. Vi Äkte och handlade pÄ förmiddagen, jag slÀppte av Tobias och hundarna sÄ dom tog en lÄngpromenad. Han Àr fortfarande förkyld, men det sitter bara i nÀsan och han ville ut och röra pÄ sig.
NÀr jag kom hem sÄ packade jag upp och sen sÄ började jag baka. Men inte nÄgon kaka utan idag blev det matbröd. Har aldrig bakat det hemma förut. Det var ju superlÀtt och roligt. Men pÄ receptet sÄ ville dom att man skulle ha en sÀrskilt vikt pÄ dom och jag följde det men kommer inte följa det nÀsta gÄng, för dom blev alldeles för stora haha. Men det gör inget, dom blev supergoda. Mums mums.

Jag har Àven trÀnat idag, igen, det gÄr sÄ bra med trÀningen nu sÄ jag hoppas verkligen inte att jag kommer bli sjuk. HÄller tummarna och gör allt för att hÄlla mig frisk!
Jag körde ett pass i gymmet och sen tog jag en halvtimmes promenad med i det fina vÀdret. SÄ jag har verkligen hÄllit igÄng idag.

VÀderprognosen sÀger att det ska snöa inatt. Det hoppas jag innerligt inte att det kommer att göra. Vill inte ha snö. Nu nÀr solen tittar fram mer och mer sÄ kan det vÀl bli vÄr istÀllet.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram